Deze 10 heerlijke films en series verschijnen volgende week op Disney+ Star (deel 4)

Goed nieuws, want er komen volgende week dinsdag direct 271 nieuwe films en series voor volwassenen naar Disney+ door de lancering van de nieuwe categorie Star. Hieronder vind je een greep van 10 films en series op Disney+ Star die direct online zullen verschijnen bij de lancering.

10x Films en series die op Disney+ Star komen op 23 februari 2021 (deel 4)

Op 23 februari 2021 wordt de nieuwe categorie Star aan Disney+ toegevoegd met direct 271 films en series voor volwassenen. Het aanbod van Disney+ Star wordt in het eerste jaar aangevuld tot meer dan 1.000 nieuwe titels. De prijs van Disney+ wordt wel met 22% verhoogd. Meer informatie vind je op de overzichtspagina van Disney+ Star.

We lichten deze week meermaals 10 films en series uit die naar Disney+ Star komen op 23 februari bij de lancering:

Ga naar deel 1 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 1️⃣

Ga naar deel 2 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 2️⃣

Ga naar deel 3 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 3️⃣

Ga naar deel 5 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 5️⃣

Ga naar deel 6 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 6️⃣

1. Scrubs (seizoen 1-9)

In de onwerkelijke wereld van het Sacred Heart Hospital, leert stagiair John “J.D.” Dorian de wegen van de geneeskunde, vriendschap en het leven.

2. Alien (1979)

Nadat een ruimteschip een onbekende transmissie als noodoproep ontvangt, wordt een van de bemanningsleden aangevallen door een mysterieuze levensvorm en zij realiseren zich al snel dat zijn levenscyclus nog maar net begonnen is.

3. Blackish (seizoen 1-7)

Een familieman worstelt om een gevoel van culturele identiteit te krijgen terwijl hij zijn kinderen opvoedt in een overwegend blanke buurt uit de hogere middenklasse.

4. LA 92 (2017)

Vijfentwintig jaar nadat het vonnis in het Rodney King proces enkele dagen van protesten, geweld en plunderingen in Los Angeles ontketende, onderzoeken filmmakers die tumultueuze periode aan de hand van zelden vertoond archiefmateriaal.

5. Desperate Housewives (seizoen 1-8)

Geheimen en waarheden ontvouwen zich in het leven van vriendinnen in een buitenwijk, na de mysterieuze zelfmoord van een buurvrouw.

6. 25th Hour (2002)

In het nauw gedreven door de DEA, heroverweegt de veroordeelde New Yorkse drugdealer Montgomery Brogan zijn leven in de 24 resterende uren voor hij een gevangenisstraf van zeven jaar tegemoet ziet.

7. Code Black (seizoen 1-3)

Het personeel van de spoedafdeling van het LA County Hospital behandelt patiënten onder moeilijke omstandigheden.

8. Me and Earl and the Dying Girl (2015)

Middelbare scholier Greg, die het grootste deel van zijn tijd doorbrengt met het maken van parodieën op klassieke films met zijn collega Earl, ziet zijn kijk op de wereld voor altijd veranderen nadat hij bevriend raakt met een klasgenoot bij wie net kanker is vastgesteld.

9. Helstrom (seizoen 1)

Daimon en Ana Helstrom zijn de zoon en dochter van een mysterieuze en machtige seriemoordenaar. De broers en zussen hebben een gecompliceerde dynamiek als ze het ergste van de mensheid opsporen – elk met hun eigen houding en vaardigheden.

10. Deadpool (2016)

Een wijze huurling wordt onsterfelijk maar lelijk door experimenten en gaat op zoek naar de man die zijn uiterlijk heeft verpest.

Alle 271 films en series die direct op Disney+ Star verschijnen

In totaal zullen er in het eerste jaar 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen op Disney+ verschijnen na de lancering van de nieuwe categorie Star, maar op de eerste dag worden er direct 271 titels online geplaatst. Op de pagina met het complete aanbod van Disney+ Star vind je welke films en series inmiddels bevestigd zijn door de streamingdienst voor de lancering op en na 23 februari 2021.

Meer film- en serietips na het bingewatchen

Ben je fan van andere toptitels op Disney+ of andere streamingdiensten in België? Neem dan ook eens een kijkje tussen de aangeraden films en series na Virgin River, na The Queen’s Gambit en na Lupin. Verder vind je op Streamwijzer in deze koude tijd ook 8 kijktips om de sneeuwstorm mee door te komen. Zo ben je verzekerd van de ideale film of serie op jouw favoriete video on demand-platform!