Waar kan ik de film 1917 uit 2019 online streamen in België?

Veel kijkers vragen ons de laatste tijd of de film 1917 uit 2019 online te kijken is in België. De film weet op IMDb tot nu toe een 8.3 uit 10 te scoren en film- en serieliefhebbers zijn benieuwd naar de streaming mogelijkheden. In dit artikel vind je of deze film momenteel te streamen is op video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat andere streamingdiensten hem ook aanbieden.

Waar kun je 1917 uit 2019 online streamen in België?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de film op Amazon Prime Video.

Amazon.nl: Amazon biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Prime Video Store: Deze titel is op dit moment te bekijken als huur- en kooptitel via de Prime Video Store. Ga direct naar de film in de Prime Video Store.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Apple TV+: Deze titel is aan te schaffen via Apple TV+. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Verhaal van de film 1917 (2019)

6 april 1917. Als een regiment samenkomt om diep in vijandelijk gebied oorlog te voeren, worden twee soldaten toegewezen om te racen tegen de tijd en een boodschap af te leveren die 1600 mannen ervan weerhoudt om rechtstreeks in een dodelijke valstrik te lopen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2019
Categorie: Drama, Oorlog
Regisseur: Sam Mendes
Schrijvers: Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns
Cast: Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays
IMDb: 8.3 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.