Alle seizoenen van de serie 24 staan nu op Netflix

Er wordt weer flink gestunt door Netflix in de zomer van 2020! De streamingdienst heeft namelijk besloten om ALLE (!) seizoenen van de bekende serie 24 toe te voegen aan het aanbod in België.

Sinds 24 juni staan alle seizoenen van de serie op Netflix

Onder de nieuwe films en series op Netflix in juni 2020 vallen dus alle 9 de seizoenen van de populaire Amerikaanse actieserie met Kiefer Sutherland als Jack Bauer in de hoofdrol. Om precies te zijn, zijn deze seizoenen op woensdag 24 juni om 09:00 uur allemaal online gezet door de streamingdienst. Veel kijkplezier!

24 (2001): Verhaal & Trailer

24 is een seriedrama waarin Kiefer Sutherland de hoofdrol speelt als Jack Bauer en waarin de inspanningen van de fictieve Counter Terrorist Unit om Amerika te beschermen tegen terroristische complotten centraal staan. De afleveringen vinden plaats in de loop van een uur, waarbij de gebeurtenissen in real time worden weergegeven.

Elke aflevering volgt Bauer, ambtenaren van de Amerikaanse overheid, en de samenzweerders achter de gebeurtenissen van de dag, vaak tegelijkertijd. 24 staat bekend om het gebruik van plotwendingen die kunnen ontstaan als antagonisten zich aanpassen, doelstellingen evolueren of operaties op grotere schaal zich ontvouwen. Verhalen gaan ook over interpersoonlijke drama’s, die zich in het privéleven van de personages verdiepen. Als onderdeel van een terugkerend thema worden personages vaak geconfronteerd met ethische dilemma’s.


Details van de serie

Titel: 24
Jaar: 2001-2010
Soort: Serie
Seizoenen: 9 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Makers: Robert Cochran, Joel Surnow
Cast: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard
IMDb: 8.3 uit 167,304 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bestel direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over 24 op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.