Alleen vandaag nog bij Disney+: bespaar 77% en stream je eerste maand voor slechts €1,99

Vanwege Disney+ Day hebben we een week lang mogen genieten van een heerlijke aanbieding. Daardoor kun je je eerste maand naar Disney+ kijken voor maar €1,99 in plaats van €8,99. Deze actie met 77% korting eindigt vandaag.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Toffe acties vanwege Disney+ Day 2021

Op vrijdag 12 november was het Disney+ Day 2021, een dag waarop de verjaardag van de streamingdienst met veel bekendmakingen, trailers en andere leuke nieuwtjes werd gevierd. Daarnaast kon je allemaal nieuwe films en series bekijken, waaronder Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Jungle Cruise (zonder VIP-toegang) en Home Sweet Home Alone. Ook verscheen de mega populaire serie Dopesick online, een kijkcijferkanon dat nu al gemiddeld een 8,8 en met de nieuwste aflevering een 9,4 scoort. Daarnaast werden er in de pretparken en webshops van The Walt Disney Company toffe activiteiten geregeld voor abonnees van het video on demand-platform.

Aanbieding met flinke korting op eerste maand Disney+ Day 2021

De meest opzienbarende actie van Disney was echter de korting die werd aangeboden op de eerste maand dat je als nieuwe abonnee lid bent van de streamingdienst. Nooit eerder werd er gestunt met prijzen, maar de streamingoorlog lijkt nu echt los te barsten. Zo biedt Disney+ tot vanavond nog de kans om je eerste maand naar de streamingdienst te kijken voor maar €1,99 in plaats van de gebruikelijke €8,99. Via de bovenstaande rode knop begin je direct met streamen. Veel kijkplezier!

Na de eerste maand

Deze actie maakt het mogelijk om Disney+ heel voordelig een maandje uit te proberen. Mocht je daarna besluiten toch niet helemaal onder de indruk te zijn, dan kun je je abonnement eenvoudig opzeggen. Ben je wel tevreden, dan kun je je lidmaatschap gewoon door laten lopen voor de normale prijs van €8,99 p/m (en dus €107,88 p/j). Je kunt echter ook overgaan op een jaarabonnement, waarvoor je omgerekend slechts €7,49 per maand betaalt (en dus €89,90 per jaar). Zo bespaar je dus eigenlijk op 2 van de 12 maanden van je lidmaatschap, omdat je 15% korting pakt met deze abonnementsvorm.