Disney+ lanceert tijdelijke actie met maar liefst 77% korting

De populaire streamingdienst Disney+ is aan het stunten! Deze week viert het video on demand-platform haar tweede verjaardag met de zogeheten Disney+ Day op 12 november. Ter ere van het feest kunnen nieuwe abonnees alléén deze week een abonnement nemen waarbij hun eerste maand slechts €1,99 kost in plaats van €8,99. Dat is maar liefst 77% korting!

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Kortingsactie Disney+: stream je eerste maand voor maar €1,99

Door de festiviteiten omtrent de Disney+ Day kun je vanaf 8 november 2021 (om 10:00 uur ‘s ochtends in onze Midden-Europese tijd) tot en met 14 november 2021 een abonnement aanvragen waarbij je slechts €1,99 betaalt voor je eerste maand. Dat komt neer op een korting van 77%. Hierna ga je automatisch over naar de normale abonnementsprijs van €8,99 per maand, maar je kunt ook beslissen om het bij alleen de eerste goedkopere maand te houden en het abonnement op te zeggen. Dit is een unieke actie van Disney+, want nooit eerder werden de prijzen van de streamingdienst verlaagd.

Voor huidige abonnees komen er vooral veel nieuwe films en series op Disney+

Ben je al abonnee van Disney’s streamingdienst en vraag je af of jij ook nog op een speciale manier mee kunt genieten van de verjaardag? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er staan vooral heel veel toffe nieuwe films en series op het programma deze week. Zo verwachten we onder andere de komst van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, zal de VIP-toegang van Jungle Cruise komen te vervallen en komt Home Sweet Home Alone naar de streamingdienst. Maar daar blijft het niet bij:

  • Olaf Presents: Een nieuwe Original-serie van korte verhalen door Disney’s animatiestudio, waarin de sneeuwman een aantal klassieke sprookjes vertelt zoals alleen hij dat kan
  • Frozen Fever, Feast, Paperman, Get A Horse! en meer korte verhalen van de Walt Disney Animatiestudio
  • Ciao Alberto: Korte animatiefilm van Pixar met karakters uit de hitfilm Luca die deze zomer op de streamingdienst verscheen
  • The Simpsons: Nieuwe korte film die gaat over de merken die onder Disney vallen
  • The World According to Jeff Goldblum: Aflevering 1-5 van het tweede seizoen van deze serie van National Geographic
  • Star Wars special met onder andere de legendarische bounty hunter Boba Fett
  • Marvel special die het Marvel Cinematic Universe op Disney+ viert met een blik op de toekomst
  • Dopesick: Splinternieuwe Original-serie met Michael Keaton

Hieronder vind je een paar titels uitgelicht die vanaf Disney+ Day (12 november 2021) te zien zullen zijn bij de streamingdienst.

1. Home Sweet Home Alone (film, 2021)

Max Mercer is een ondeugende, vindingrijke jongen die thuis is achtergebleven terwijl zijn familie de feestdagen doorbrengt in Japan. Wanneer een getrouwd koppel een onbetaalbaar erfstuk uit het huis van de familie Mercer probeert te stelen, moet Max het opnemen tegen de indringers … Max zal alles doen om hen uit buiten te houden en dat zorgt voor hilarische situaties. Maar ondanks de absolute chaos komt Max tot het besef dat er echt geen betere plek is dan thuis. In de film schitteren onder anderen Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates en Aisling Bea.

2. Jungle Cruise (film, 2021) | VIP-toegang vervalt

Disney’s Jungle Cruise is een gewaagde, spannende reis door de Amazone met de geinige kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen naar de Amazone en huurt Frank en zijn gammele maar charmante boot, La Quila, in om een oude boom met een ongekende geneeskracht te vinden.

3. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (film, 2021)

In de nieuwste kaskraker van Marvel Studios speelt Simu Liu de rol van Shang-Chi. Hoewel Shang-Chi denkt dat hij zijn verleden achter zich heeft gelaten, moet hij de confrontatie aangaan met zijn vader, de leider van de gevaarlijke organisatie Ten Rings. In de film spelen ook Awkwafina – als Shang-Chi’s vriendin Katy, Meng’er Zhang, Fala Chen en Florian Munteanu mee, naast Michelle Yeoh als Ying Nan en Tony Leung als Xu Wenwu.

Voordeligste optie is vervolgens een jaarabonnement

Een uitstekende actie waar je toch maar mooi een flinke hap uit de abonnementsprijs mee kunt nemen dus. Zo kun je Disney+ goedkoop uitproberen en onderzoeken of het aanbod van films en series wat voor jou is. Als je nou merkt dat er inderdaad ontzettend veel leuke titels op de streamingdienst te zien zijn, dan is het slim om te kijken naar het jaarabonnement. Voor een maandelijks lidmaatschap bij Disney’s video on demand-platform betaal je namelijk €8,99 p/m (en dus €107,88 p/j), terwijl een jaarabonnement omgerekend slechts €7,49 per maand kost (en dus €89,90 per jaar). Zo bespaar je dus eigenlijk op 2 van de 12 maanden van je lidmaatschap.


Synopsissen: Disney+