Waar kan ik de film Ad Astra uit 2019 online streamen in België?

Veel kijkers vragen ons de laatste tijd of de film Ad Astra uit 2019 online te kijken is in België. De film weet op IMDb tot nu toe een 6.6 uit 10 te scoren en film- en serieliefhebbers zijn benieuwd naar de streaming mogelijkheden. In dit artikel vind je of deze film momenteel te streamen is op video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat andere streamingdiensten hem ook aanbieden.

Waar kun je Ad Astra uit 2019 online streamen in België?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de film op Amazon Prime Video.

Amazon.nl: Amazon biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Prime Video Store: Deze titel is op dit moment te bekijken als huur- en kooptitel via de Prime Video Store. Ga direct naar de film in de Prime Video Store.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Apple TV+: Deze titel is aan te schaffen via Apple TV+. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Verhaal van de film Ad Astra (2019)

Astronaut Roy McBride onderneemt een missie over een onvergeeflijk zonnestelsel om de waarheid over zijn vermiste vader en zijn gedoemde expeditie, die nu, 30 jaar later, het universum bedreigt, aan het licht te brengen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2019
Categorie: Avontuur, Drama, Mystery
Regisseur: James Gray
Schrijvers: James Gray, Ethan Gross
Cast: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga
IMDb: 6.6 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.