Waar kun je ‘After’, ‘After We Collided’ en ‘After We Fell’ online kijken?

Vanaf vandaag, donderdag 2 september 2021, is de gloednieuwe film After We Fell (ook bekend als After 3) te zien in de bioscoop. Mocht je voor het kijken eerst graag een filmmarathon van de voorgaande films organiseren, dan wil je natuurlijk weten waar je de eerste twee films (After en After We Collided / After 2) online kunt kijken. Wij leggen graag uit of deze films in België op het moment van schrijven bij Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform te zien zijn.

1. Zo kun je After (2019) online kijken

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Tessa en Hardin in de aanstormende en bloedhete After-filmreeks. Deze film is niet met een abonnement te bekijken bij Netflix, Amazon Prime Video of Disney+. Wel is hij te streamen bij Google Play, tijdelijk voor €1,99 door een kortingsactie vanwege de nieuwe film After We Fell.

Google Play: Via deze streamingdienst kun je de eerste film nu online bekijken. Ga direct naar After (2019) op Google Play.

2. Bij deze streamingdiensten is de tweede film, After We Collided (2020), te zien

Na het grote succes van de eerste romantische dramafilm, besloten de makers slechts een jaar later een vervolg uit te brengen onder de titel After We Collided. Deze film uit 2020 is eveneens bij Google Play te bekijken en kan niet binnen het abonnement worden gestreamd door leden van Netflix of Amazon’s streamingdienst Prime Video.

Google Play: Via deze streamingdienst kun je de tweede film nu online bekijken. Ga direct naar After We Collided (2020) op Google Play.

3. Kun je de derde film, After We Fell (2021), al online streamen?

Helaas zul je voorlopig een bezoekje aan de bioscoop moeten brengen om naar After We Fell te kunnen kijken, want op dit moment is de derde film nog niet te zien op een streamingdienst. Zodra daar verandering in komt, zullen we het nieuws via de website en social media kanalen van Streamwijzer naar buiten brengen.

❌ Nog niet online te bekijken, maar alleen in de bioscoop.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu alvast de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.