After Life seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Ricky Gervais heeft weer de sterren van de hemel gespeeld in zijn Netflix show, After Life. Na de komst van seizoen 2 zijn fans razend benieuwd wanneer After Life seizoen 3 op Netflix België zal verschijnen! Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van After Life S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van After Life over?

Tony had een perfect leven — tot zijn vrouw Lisa stierf. Na die tragische gebeurtenis, veranderde de voorheen aardige vent. Na het overwegen van het nemen van zijn leven, besluit Tony dat hij liever lang genoeg zou leven om de wereld te straffen door te zeggen en te doen wat hij wil. Hij ziet het als een superkracht, die niet om zichzelf of om het even wie anders geeft, maar het wordt lastiger dan hij voor ogen had toen zijn vrienden en familie de aardige kerel probeerden te redden die ze vroeger kenden. Golden Globe winnaar Ricky Gervais speelt in de komedie serie, die hij ook schrijft en regisseert.

Titel: After Life
Soort: Serie
Jaar: 2019
Categorie: Komedie, Drama
Makers: Ricky Gervais
Cast: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way
IMDb: 8.5 uit 64,030 stemmen
Trailer: Bekijk op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk op Netflix
Meer over After Life op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt After Life seizoen 3 op Netflix België?

Wanneer komt After Life seizoen 3 op Netflix België?

Door de ontzettend goede kijkcijfers bij deel 2, heeft Netflix de maker van de serie⁠—Ricky Gervais⁠—groen licht gegeven voor een derde seizoen van After Life! De verwachting is dat dit seizoen in 2021 op de streamingdienst zal verschijnen.

→ Vergelijkbare series met After Life vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 3 van After life naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een After Life seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen vierde seizoen van After Life volgen, liet Ricky Gervais aan The Mirror weten. Het derde deel zal dus het laatste zijn.

Welke teaser of trailer is er van After Life seizoen 3?

Jammer genoeg is het nog te vroeg voor een teaser of trailer. Wel is hieronder de trailer van After Life seizoen 2 te bekijken om alvast in de stemming te komen.

After Life | Seizoen 2 - Officiële trailer | Netflix