After Life seizoen 3 is nu te zien op Netflix in België

Het is tijd voor het aller-, allerlaatste seizoen van Ricky Gervais’ razend populaire komische dramaserie After Life. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt After Life seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt After Life seizoen 3 op Netflix in België?

Vanaf vrijdag 14 januari 2022 is het derde seizoen van Rickey Gervais’ hitserie After Life te zien op Netflix. Om 09:00 uur ‘s ochtends verschenen alle afleveringen tegelijkertijd online op de streamingdienst.

Waar gaat het verhaal van After Life over?

De serie speelt zich af in het kleine fictieve stadje Tambury en volgt Tony, een schrijver voor de plaatselijke krant, wiens leven overhoop wordt gehaald nadat zijn vrouw aan kanker overlijdt. Terwijl hij nog steeds worstelt met het immense verdriet om zijn vrouw, begint Tony te beseffen dat andere mensen een goed gevoel geven hem hoop en een reden om te leven kan geven. Elk einde is immers een nieuw begin

TitelAfter Life
Jaar2019
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Drama
IMDb8,4 uit 99.000 stemmen
MakersRicky Gervais
CastRicky Gervais, Tom Basden, Kerry Godliman, David Bradley, Joe Wilkinson, Roisin Conaty, Tony Way, Paul Kaye, Diane Morgan
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een After Life seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is door de makers bekendgemaakt dat dit het allerlaatste seizoen van After Life zal zijn. Er zal dus geen vierde set afleveringen gemaakt gaan worden.

Welke teaser of trailer is er van After Life seizoen 3?

Bekijk hieronder de officiële trailer van het derde seizoen van After Life op Netflix.


Synopsis: Netflix