After Life seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Na de lancering van het derde seizoen van Ricky Gervais’ hitserie After Life in januari 2022 waren kijkers razend benieuwd naar de komst van nieuwe afleveringen. Ze vroegen overal: wanneer komt After Life seizoen 4 op Netflix? We zouden je graag updaten van het nieuws, de cast en de trailer van nieuwe afleveringen, maar helaas is er slecht nieuws.

Wanneer komt After Life seizoen 4 op Netflix in België?

Helaas is door de makers bekendgemaakt dat dit het allerlaatste seizoen van After Life zal zijn. Er zal dus geen vierde set afleveringen gemaakt gaan worden.

Waar gaat het verhaal van After Life over?

De serie speelt zich af in het kleine fictieve stadje Tambury en volgt Tony, een schrijver voor de plaatselijke krant, wiens leven overhoop wordt gehaald nadat zijn vrouw aan kanker overlijdt. Terwijl hij nog steeds worstelt met het immense verdriet om zijn vrouw, begint Tony te beseffen dat andere mensen een goed gevoel geven hem hoop en een reden om te leven kan geven. Elk einde is immers een nieuw begin

TitelAfter Life
Jaar2019
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Drama
IMDb8,4 uit 99.000 stemmen
MakersRicky Gervais
CastRicky Gervais, Tom Basden, Kerry Godliman, David Bradley, Joe Wilkinson, Roisin Conaty, Tony Way, Paul Kaye, Diane Morgan
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een After Life seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de serie na 3 delen is gestopt, weten we ook al met zekerheid te zeggen dat er geen seizoen 5 zal worden gemaakt.

Welke teaser of trailer is er van After Life seizoen 4?

Bekijk hieronder de officiële trailer van het derde seizoen (en dus tevens het laatste) van After Life op Netflix.


Synopsis: Netflix