After We Collided is nu online te kijken bij deze streamingdiensten

Veel kijkers vragen ons de laatste tijd of de film After We Collided uit 2020 online te kijken is in België. De film weet op IMDb tot nu toe een 5.2 uit 10 te scoren en film- en serieliefhebbers zijn benieuwd naar de streaming mogelijkheden. In dit artikel vind je of deze film momenteel te streamen is op video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat andere streamingdiensten hem ook aanbieden.

Waar kun je After We Collided uit 2020 online streamen in België?

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ na de lancering ook de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

📀 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

📀 Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel ook in het eerste tijdvak op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Netflix: Netflix heeft laten weten de film op 22 december aan het aanbod in de Verenigde Staten toe te vroegen, maar komt After We Collided ook naar het Belgische video on demand-platform? Helaas weten we dat niet, maar vanaf dan kun je de film in ieder geval met een VPN op Netflix kijken.

Verhaal van de film After We Collided (2020)

Gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2014, volgt dit het liefdesleven van twee jongvolwassenen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Categorie: Drama, Romantiek
Regisseur: Roger Kumble
Schrijvers: Anna Todd, Mario Celaya
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse
IMDb: 5.2 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.