Seizoen 6 van Agents of S.H.I.E.L.D. is nu te zien op Disney+

Het was lange tijd één van de meest gestelde vragen van Disney+ abonnees in België: wanneer komt nou eindelijk seizoen 6 van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. online op de streamingdienst? Nu is het eindelijk zo ver dat we jullie kunnen verblijden met goed nieuws, want vanaf 7 mei 2021 zal het volledige zesde seizoen van de superheldenserie te zien zijn bij Disney’s video on demand-platform.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 6 staat vanaf mei op Disney+ in België

Recentelijk werden door The Walt Disney Company alle nieuwe films en series die in mei 2021 naar Disney+ komen bekendgemaakt en daar zaten heel wat mooie titels tussen. Zo check je vanaf 28 mei met VIP-toegang de fonkelnieuwe film Cruella, een live-action verhaal met Emma Stone over Cruella uit 101 Dalmatiërs, en komen 5 seizoenen van Angel, seizoen 6 van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., alle 7 seizoenen van New Girl, seizoen 2-3 van Marvel’s Runaways en nog veel meer films en series naar Disney+ in mei. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

Het zesde deel van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. is overigens al sinds maart 2020 te bewonderen op Disney+ bij de noorderburen. Toen Disney+ nog niet eens uit was in België, stond de serie al met 6 seizoenen online in Nederland.

Verhaal en trailer van de serie

Deze serie begint waar Marvel’s Avengers ophield. Nu het bestaan van superhelden en aliens algemeen bekend is, probeert de wereld om te gaan met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson komt weer in actie en heeft het dit keer gemunt op de mysterieuze groep The Rising Tide. Om deze onzichtbare, onbekende vijand op te sporen, heeft hij een kleine gespecialiseerde groep agenten van de vredeshandhavingorganisatie S.H.I.E.L.D. verzameld. Het team heeft een missie: alles wat nieuw, vreemd en onbekend is over heel de wereld onderzoeken en zo het gewone beschermen van het ongewone.

Titel: Agents of S.H.I.E.L.D.
Jaar: 2013
Duur: 7 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Makers: Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon
Cast: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton
IMDb: 7.5 uit 202.000 stemmen op IMDb
Bestel: Bestel via Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Veelgestelde vragen over Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 6 op Disney+

  1. Vanaf wanneer kun je seizoen 6 van Agents of S.H.I.E.L.D. op Disney+ streamen?

    Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 6 zal vanaf 7 mei 2021 te zien zijn op Disney+ in België.

  2. Hoeveel seizoenen van Agents of S.H.I.E.L.D. zijn er te zien op Disney+?

    Momenteel heeft Disney+ in België 5 seizoenen van Marvel’s serie Agents of S.H.I.E.L.D. in het aanbod. Vanaf 7 mei 2021 zullen dat er 6 zijn. Over de komst van seizoen 7 naar het aanbod van de streamingdienst is op het moment van schrijven nog niets bekend.