Spectaculaire Star Wars-serie ‘Ahsoka’ is vandaag van start gegaan

Ben je een Star Wars-liefhebber? Goed nieuws: vandaag is de langverwachte serie Ahsoka over Jedi-srijder Ahsoka Tano gelanceerd op Disney+. En als extraatje kunnen we meteen naar de eerste twee afleveringen kijken!

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kunnen we verwachten van Star Wars-serie ‘Ahsoka’

De serie Ahsoka draait om Ahsoka Tano, een voormalig Jedi die fans kunnen herkennen uit The Mandalorian en The Book of Boba Fett. In deze reeks neemt ze het op tegen een nieuwe dreiging die een sterrenstelsel in gevaar brengt, en daarvoor reist ze van het ene heelal naar het andere.

Rosario Dawson neemt de hoofdrol op zich, met ondersteuning van acteurs zoals Natasha Liu Bordizzo (bekend van Day Shift) en Wes Chatham (uit Tenet). Een leuke verrassing is dat Hayden Christensen terugkeert als Anakin Skywalker. Hieronder vind je de spannende trailer.

Eerste twee afleveringen staan nu op Disney+

Disney+ heeft ons op woensdag 23 augustus meteen getrakteerd op twee afleveringen van Ahsoka. Vanaf nu kun je elke week een nieuwe aflevering verwachten. Het seizoen wordt afgesloten op 4 oktober met een grootse seizoensfinale, wat betekent dat er in totaal acht afleveringen zijn. Voor de echte nachtuilen: de afleveringen worden al om 03:00 uur ‘s nachts toegevoegd, dus je kunt ervoor opblijven.

Het blijft nog een raadsel of er een tweede seizoen komt. Disney heeft hierover nog niets bevestigd, maar heeft het idee ook niet volledig van tafel geveegd. Blijf op de hoogte van updates via je e-mail en onze social media. En hieronder zie je wanneer de afleveringen van seizoen 1 live staan, zodat je weet wanneer je moet kijken.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Woensdag23 augustus 202303:00 uur
2Woensdag23 augustus 202303:00 uur
3Woensdag30 augustus 202303:00 uur
4Woensdag6 september 202303:00 uur
5Woensdag13 september 202303:00 uur
6Woensdag20 september 202303:00 uur
7Woensdag27 september 202303:00 uur
8Woensdag4 oktober 202303:00 uur

Meer informatie over de serie

Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano, terwijl zij een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

TitelAhsoka
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Actie, Avontuur
MakerDave Filoni
CastRosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.