3 redenen om de ontroerende dramafilm ‘All of Us Strangers’ te kijken

Vandaag is All of Us Strangers op Disney+ verschenen. Dit ontroerende verhaal draait om Adam, die zijn mysterieuze buurman Harry ontmoet en ondertussen dealt met rouw. Wij vertellen je waarom je de film eigenlijk niet mag missen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

3 redenen om ‘All of Us Strangers’ te kijken

1️⃣ Het verhaal draait om Adam, die in een bijna lege torenflat in Londen woont. Zijn leven is sinds zijn ouders dertig jaar geleden stierven veranderd in een sleur, maar die wordt doorbroken als hij zijn mysterieuze buurman Harry ontmoet. De film behandelt diepgaande en persoonlijke thema’s zoals rouwverwerking, eenzaamheid en het herontdekken van jezelf, die volgens de recensies op een krachtige manier neergezet worden.

2️⃣ Andrew Scott en Paul Mescal vertolken de hoofdrollen en zij leveren geweldige prestaties af. In veel recensies lees je dan ook dat hun acteerwerk het hart van de film vormt en zorgt voor een extra ontroerende ervaring.

3️⃣ All of Us Strangers verscheen begin dit jaar op het witte doek en kijkers waren er erg door gegrepen. Zo krijgt de film op IMDb een dikke 7,7. Ook vond 96% van de critici en 91% van de kijkers op Rotten Tomatoes het een echte aanrader. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

‘All of Us Strangers’ staat nu op Disney+

All of Us Strangers is gedistribueerd door Searchlight Pictures, een productiemaatschappij die verbonden is aan The Walt Disney Company. We hadden hem dan ook al op Disney+ verwacht, maar heel lang wisten we niet wanneer het zover zou zijn. En vandaag was het eindelijk zover. Sinds woensdag 24 april kun je de film vanaf de bank zien.

Wil je weten welke films en series er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de film

Adam (Andrew Scott) woont in Londen in een bijna lege torenflat. Op een avond ontmoet hij bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry (Paul Mescal), die het ritme van zijn dagelijkse sleur doorbreekt. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, is Adam veel bezig met herinneringen aan het verleden. Hij voelt een drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders (Claire Foy en Jamie Bell) woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niks is veranderd sinds de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.