Waar kan ik de film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn online kijken kan. Deze nieuwe Nederlandse film uit 2020 naar het bekende boek van Daphne Deckers behaalt tot nu toe een 5.6 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers willen deze titel graag streamen. De film staat internationaal bekend als Life As It Should Be.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn online kijken?

meJane: Je kunt deze titel nu kijken via de streamingdienst meJane. Ga direct naar de film op meJane.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ na de release de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Prime Video Store: Binnen de omgeving van Prime Video kun je er ook voor kiezen om deze titel los aan te schaffen. Ga direct naar de film op Prime Video.

Google Play: Verder is de film snel te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Ook kun je ervoor kiezen om het gelijknamige boek van auteur Daphne Deckers uit 2018 aan te schaffen, waar de film op gebaseerd is. Dit boek is onder andere te vinden via Bol.com, zoals hieronder te zien is via de link.

📚 Bol.com: Als je het boek wilt aanschaffen waarop de film gebaseerd is, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar het boek op Bol.com.

Verhaal van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (2020)

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Komedie, Drama
IMDb: 5.6 uit 205 stemmen
Duur: 1 uur en 48 minuten
Regisseur: Ruud Schuurman
Schrijvers: Anna Pauwels, Daphne Deckers
Cast: Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Sanne Langelaar
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.