Altered Carbon seizoen 2 staat nu op Netflix

Altered Carbon is volgens fans een ongelooflijk spannende serie en komt nu met een tweede seizoen! Sinds 27 februari 2020 staat Altered Carbon seizoen 2 op Netflix België. Check hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Altered Carbon S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Altered Carbon over?

De samenleving ziet er in de toekomst heel anders uit. Het menselijk bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en daardoor ook getransformeerd naar andere lichamen. De dood is niet meer permanent. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders, die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

Op IMDb wordt de serie Altered Carbon beoordeeld met een 8.1 uit 10.

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 2 op Netflix België?

Wanneer komt Altered Carbon seizoen 2 op Netflix België?

Sinds 27 februari 2020 is het tweede seizoen van Altered Carbon op Netflix België te zien.

Komt er een Altered Carbon seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er nog niets bekend over de duur van de serie, en dus ook niet over de mogelijke komst van een derde seizoen. Zodra we meer weten, zal dat op de pagina over Altered Carbon seizoen 3 op Netflix bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Altered Carbon seizoen 2?

Bekijk hieronder direct de superspannende trailer van het tweede seizoen van Altered Carbon!