Altered Carbon krijgt geen derde seizoen van Netflix

Bij de lancering van het eerste seizoen was Altered Carbon de duurste productie ooit met $6-7 miljoen per aflevering. De kijkcijfers bleken echter hoog genoeg, want ook een tweede seizoen volgde. Helaas heeft Netflix in de afweging van kosten en baten hierna besloten geen derde seizoen te produceren. Er zal dus geen Altered Carbon seizoen 3 op Netflix komen, omdat de show gecanceld is.

Waar gaat het verhaal van Altered Carbon over?

De samenleving ziet er in de toekomst heel anders uit. Het menselijk bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en daardoor ook getransformeerd naar andere lichamen. De dood is niet meer permanent. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders, die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

Titel: Altered Carbon
Soort: Serie
Jaar: 2018
Categorie: Actie, Drama, Sci-Fi
Seizoenen: 2 seizoenen
IMDb: 8.1 uit 135,646 stemmen
Makers: Laeta Kalogridis
Cast: Chris Conner, Renée Elise Goldsberry, Will Yun Lee
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Altered Carbon op Streamwijzer vind je hier

Komt er een seizoen 3 van Altered Carbon op Netflix België?

Komt er een seizoen 3 van Altered Carbon op Netflix België?

Helaas bleken de kosten na twee seizoenen hoger dan de opbrengsten. Er zal dus geen derde seizoen van Altered Carbon door Netflix worden gemaakt. De serie is ten einde.

→ Vergelijkbare series met Altered Carbon vind je hier 🍿