Hoe neem je Amazon Prime Video met Paypal?

Zou je graag een (gratis proef)abonnement op Amazon Prime Video nemen met Paypal in plaats van met iDeal of een creditcard? In dit artikel leggen we uit hoe de betalingsmethode van Amazon Prime Video precies in elkaar zit en of dat mogelijk is. In het kort kunnen we vast verklappen dat Paypal geen mogelijkheid is, maar dat je wel een gratis virtuele Revolut creditcard kunt nemen om toegang tot alle functies van de streamingdienst te hebben, terwijl je dat met iDeal niet hebt.

Is het mogelijk om Amazon Prime Video te nemen met Paypal?

Helaas kun je Paypal niet gebruiken als betalingsmethode voor Amazon Prime Video. De enige manier die Amazon aanbiedt is iDeal of met een creditcard. De laatstgenoemde creditcard kan worden aangevraagd met een gratis virtuele Revolut creditcard. Hieronder leggen we uit wat de voor- en nadelen van iDeal zijn ten opzichte van de creditcard.

Wat zijn de voor- en nadelen een creditcard?

Het voordeel van iDeal is dat het een gangbare betalingsmethode is en dat veel mensen deze manier het liefst gebruiken om een abonnement te nemen. Het nadeel is echter dat je bij Amazon Prime Video op deze manier geen extra films kunt huren of gebruik kunt maken van de extra Channels. Dat kan met een creditcard wel. Daarom is het misschien toch verstandig om een gratis virtuele Revolut creditcard te nemen en hier met iDeal geld op te zetten, zodat je toch gebruik kunt maken van aanvullende functies.

Is er een prepaid creditcard om een (gratis proef)abonnement op Amazon Prime Video te nemen?

Met een gratis virtuele Revolut creditcard kun je een (gratis proef)abonnement op Amazon Prime Video nemen en krijg je toegang tot de extra Channels die je binnen de omgeving kunt nemen. Ook kun je extra losse films huren op deze manier.