Amazon lanceert binnenkort nieuwe serie ‘The Terminal List’ (2022) met Chris Pratt

De langverwachte Amazon Original serie ‘The Terminal List’ met Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) gaat op 1 juli 2022 exclusief in première op Amazon Prime Video en is dan ook wereldwijd te streamen. De serie is een coproductie van Amazon Studios en Civic Center Media in samenwerking met MRC Television en zal uit acht afleveringen bestaan. The Terminal List wordt door Chris Pratt en Jon Schumacher geproduceerd via Indivisible Productions. Pratt schitterde eerder ook al in Amazon’s hitfilm The Tomorrow War.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Het verhaal van The Terminal List

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jack Carr volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook het leven van degenen van wie hij houdt.

The Terminal List: release datum en verdere informatie

Goed nieuws voor de bingewatchers onder ons: alle acht afleveringen van The Terminal List zullen op 1 juli gelijktijdig op Amazon Prime Video in première gaan! Want wie wilt er nou écht elke week weer wachten op een nieuwe aflevering van hun favoriete serie?

Een trailer voor TLL is helaas nog niet uitgebracht. Ook verdere details worden vooralsnog strikt geheimgehouden. Zodra wij meer informatie verkrijgen, zullen wij dit uiteraard via onze website en social media kanalen met jullie delen. Pratt deelde in de onderstaande tweet al wel een kleine teaser van de productie.

De cast, showrunner en schrijvers

Naast hoofdrolspeler Chris Pratt is een schitterende cast opgesteld, waaronder Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole en Alexis Louder.

David DiGilio zal als showrunner optreden – in samenwerking met schrijvers Daniel Shattuck en auteur van het boek, Jack Carr.

The Terminal List (serie, 2022) op Amazon Prime Video:

TitelThe Terminal List
SoortSerie
Jaar2022-
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller, Drama
CastChris Pratt, Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole, Alexis Louder

Synopsis: Amazon

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.