Staat ‘American Horror Stories’ (serie, 2021) op Netflix?

Vanaf 8 september 2021 is de nieuwe serie American Horror Stories op de streamingdienst Disney+ te zien. De gloednieuwe spin-off serie is recentelijk van start gegaan op Disney+. Let op dat je de namen niet door elkaar haalt, want de nieuwe angstaanjagende anthologieserie heet dus American Horror Stories (me -ies in plaats van -y). Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de serie ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de serie American Horror Stories (2021) op Netflix?

Staat de serie American Horror Stories uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video.

Waar kun je deze serie wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze serie is vanaf 8 september 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct American Horror Stories bij Disney+.

Verhaal, details en trailer van American Horror Stories

American Horror Stories is een spin-off van Ryan Murphy en Brad Falchuks bekroonde serie American Horror Story. De wekelijkse serie zal elke aflevering een ander horrorverhaal laten zien. Sinds 2011 hebben de makers van American Horror Stories het horrorgenre opnieuw vormgegeven met verschillende afleveringen over een griezelig gesticht, een heksenkring, een rondreizende freakshow, een spookhotel en zelfs de Apocalyps. De televisieserie heeft een enorme fanbase weten te creëren van mensen die vol verwachting uitkijken naar het volgende hoofdstuk. De serie wordt geproduceerd door Twentieth Television.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Horror
IMDb: 6,1 uit 9.400 stemmen
Makers: Ryan Murphy, Brad Falchuk
Cast: Sierra McCormick, Paris Jackson, Selena Sloan, Ashley Martin Carter, Merrin Dungey
Kijken: Bekijk direct op Disney+