Waar kun je de serie American Horror Stories (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie American Horror Stories online kijken kunnen. De gloednieuwe spin-off serie is recentelijk van start gegaan op Disney+. Let op dat je de namen niet door elkaar haalt, want de nieuwe angstaanjagende anthologieserie heet dus American Horror Stories (me -ies in plaats van -y). In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je American Horror Stories online kijken?

✅ Disney+: Deze serie is vanaf 31 augustus 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct American Horror Stories bij Disney+.

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer van American Horror Stories (serie, 1 seizoen)

American Horror Stories is een spin-off van Ryan Murphy en Brad Falchuks bekroonde serie American Horror Story. De wekelijkse serie zal elke aflevering een ander horrorverhaal laten zien. Sinds 2011 hebben de makers van American Horror Stories het horrorgenre opnieuw vormgegeven met verschillende afleveringen over een griezelig gesticht, een heksenkring, een rondreizende freakshow, een spookhotel en zelfs de Apocalyps. De televisieserie heeft een enorme fanbase weten te creëren van mensen die vol verwachting uitkijken naar het volgende hoofdstuk. De serie wordt geproduceerd door Twentieth Television.

Streaming informatie over de serie

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Horror
IMDb: 6,1 uit 9.400 stemmen
Makers: Ryan Murphy, Brad Falchuk
Cast: Sierra McCormick, Paris Jackson, Selena Sloan, Ashley Martin Carter, Merrin Dungey
Kijken: Bekijk direct op Disney+