Alle seizoenen van The Americans staan nu op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegt onverwachts opnieuw een waanzinnige toptitel toe aan haar aanbod. Alle zes de seizoenen van de Golden Globe-winnende serie The Americans (2013-2018) zijn vanaf donderdag 22 oktober 2020 te zien op de streamingdienst. Hieronder vind je het verhaal en de trailer van de serie.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Americans op Amazon Prime Video in België

Amazon Prime Video is met nieuwe content flink aan de weg aan het timmeren. Eerder werden al ijzersterke en gloednieuwe films als Birds of Prey aan het aanbod van Amazon Prime Video toegevoegd. Nu is het dus de beurt aan een geweldige serie die op IMDb door kijkers uit bijna 100,000 stemmen wordt beoordeeld met een dikke 8.4 van de 10! Bekijk nu direct de trailer en het verhaal voor meer info en begin op donderdag 22 oktober met streamen.

Verhaal

Een paar undercover sovjetspionnen vermommen zich als een typisch DC-koppel wiens kinderen, buren, collega’s & vrienden totaal niet op de hoogte zijn van hun activiteiten. Thuis zijn ze de stereotiepe ouders van stereotiepe kinderen; op het werk doen ze zich voor als reisagenten; maar ‘s nachts weven ze een web van vertrouwelingen, geliefden, dupes en historische figuren uit de Koude Oorlog van het Reagan-tijdperk. De verrassend realistische plotwendingen dwingen de kijker om na te denken over de werkelijke kosten van een zwarte oorlog, over wat er nodig is om zijn geloof te beschermen, of het de moeite waard is, en of het daadwerkelijk voor beide partijen heeft gewerkt.

Trailer


Details van de serie

Titel: The Americans
Jaar: 2013-2018
Soort: Serie
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Duur: 6 seizoenen
Maker: Joseph Weisberg
Cast: Keri Russell, Matthew Rhys, Keidrich Sellati
IMDb: 8.4 uit 81,122 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in België vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.