‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ staat nu op Disney+

Het is zover: Disney+ heeft de nieuwe Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania aan het aanbod toegevoegd! Slechts een paar maanden nadat Paul Rudd op het witte doek in de huid van Ant-Man mocht kruipen, is hij ook op het kleine scherm gearriveerd. De film is sinds woensdag 17 mei te streamen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ over

Paul Rudd was in 2015 voor het eerst te zien als Ant-Man. Ook in 2018 en 2023 vond hij in die rol zijn weg naar het witte doek. De laatste film waarin hij schittert naast Evangeline Lilly’s The Wasp is Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Drie maanden geleden kon je voor het eerst voor deze film naar de dichtstbijzijnde bioscoop rennen en nu komt de film ook al naar je eigen thuisbioscoop.

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania wordt het duo, samen met Scotts dochter, opgeslokt door een kwantumrijk. Hierdoor belanden ze met zijn allen in een compleet nieuw universum. Terwijl ze vreemde en nieuwe wezens moeten bevechten, proberen ze wanhopig een weg terug te vinden naar hun eigen wereld. Naast Rudd en Lilly schitteren ook Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Kathryn Newton en Jonathan Majors in deze film. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

→ Ook de andere delen zien? Bekijk op Disney+ hier Ant-Man en hier Ant-Man and the Wasp 🍿

‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ staat nu op Disney+’

Het is iets meer dan drie maanden na de bioscooprelease op 15 februari en nu staat de film al op Disney+. Zij hebben Ant-Man and the Wasp: Quantumania vanmorgen, op woensdag 17 mei, aan het aanbod toegevoegd. Zo kun je hem nu voor het eerst zonder aanvullende kosten streamen.

In mei staan er overigens nog veel meer toffe titels op het programma. Benieuwd wat dan allemaal? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

TitelAnt-Man and the Wasp: Quantumania
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Sciencefiction
RegisseurPeyton Reed
CastPaul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.