Ares seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Ares is de eerste puur Nederlandse Netflix Original en is vanaf januari 2020 met één seizoen te zien op Netflix. Nu zijn kijkers benieuwd naar de komst van een eventueel tweede deel van de serie. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ares S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Ares over?

Ares is een achtdelige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan een wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt de plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

De serie Ares is ook op IMDb te vinden.

Wanneer komt Ares seizoen 2 op Netflix België?

Wanneer komt Ares seizoen 2 op Netflix België?

Helaas is het nog niet zeker of er een tweede seizoen van de serie Ares zal volgen, dus weten we ook nog niet wanneer dat eventuele tweede deel zal volgen. Zodra we meer weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

Komt er een Ares seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien we nog niet zeker weten of er een tweede seizoen zal volgen, is er ook nog niet bekend of Ares een derde deel krijgt. Zodra we meer weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Ares seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van het tweede seizoen van Ares, maar gelukkig zijn er wel beelden van het eerste deel van de serie beschikbaar.