Het is bekend: ‘Avatar 2’ komt op déze datum naar Disney+

Eindelijk kunnen we de vraag “komt Avatar 2 nou nog naar Disney+?” beantwoorden. De streamingdienst heeft gisteravond de online releasedatum namelijk met ons gedeeld en die ligt niet eens zo ver in de toekomst. Op woensdag 7 juni komt Avatar: The Way of Water naar Disney+. Nog een paar weekje geduld hebben dus!

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Avatar: The Way of Water’ komt op 7 juni naar Disney+

Avatar: The Way of Water verscheen op 16 december 2022 op het witte doek, dus streamers moesten een hoop geduld opbrengen. Gelukkig is het in juni, na een halfjaar wachten, eindelijk zover en komt de film naar je eigen thuisbioscoop. De datum die je in je agenda kunt noteren is dus woensdag 7 juni. Dan voegt Disney+ de razend populaire film aan het aanbod toe. Dit blijkt uit onderstaande trailer, die gisteravond gepubliceerd werd.

→ Kun je niet wachten? Bekijk alvast Avatar (2009) op Disney+ 🍿

Dit kun je verwachten van ‘Avatar 2’

Avatar: The Way of Water was een van de populairste films van 2022, terwijl hij dus pas twee weken voor het eindigen van het jaar op het witte doek verscheen. Men trok massaal naar de bioscoop om te zien hoe het Jake Sully na de gebeurtenissen uit Avatar (2009) vergaat.

In de film is het tien jaar later. Jake heeft samen met Neytiri en hun vier kinderen een fijn leven opgebouwd op de planeet Pandora, maar dan keer een oude dreiging terug. Gedwongen om hun huis te verlaten, vinden ze onderdak bij de Metkayina-stam, die in een waterrijk rif leeft en een heel andere cultuur heeft dan de Na’vi die we in de eerste film hebben leren kennen. Terwijl de familie zich aanpast aan de nieuwe omgeving, moeten ze ook de planeet beschermen.

Meer informatie over ‘Avatar 2: The Way of Water’

Avatar: The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

TitelAvatar: The Way of Water
Jaar2022
SoortFilm
Duur3 uur en 12 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasie
IMDb7,7 uit 378.000 stemmen
RegisseurJames Cameron
CastMichelle Yeoh, Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.