Netflix lijkt met de komst van de serie Barbaren, in het Engels bekend als “Barbarians”, een nieuw kijkcijferkanon binnengehaald te hebben. Vanaf 23 oktober 2020 is de serie de zien op de streamingdienst. Net als bij de serie Vikings, maak je je bij serie serie klaar voor een flinke dosis historisch geweld gecombineerd met een mooie verhaallijn en prachtige beelden. Nu zijn fans benieuwd of de cast ook terug zal keren voor een tweede deel van de serie. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Barbaren seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Barbaren over?

De beroemde slag in het Teutoburger Woud, waarbij Germaanse krijgers de opmars van het Romeinse Rijk naar het noorden in 9 n. Chr. tot staan brachten, staat in het middelpunt van “De Barbaren”.

Titel: Barbaren
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Cast: Gaetano Aronica, Bence Ferenczi, Jeanne Goursaud
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Barbaren op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Barbaren seizoen 2 op Netflix België?

Wanneer komt Barbaren seizoen 2 op Netflix België?

Op dit moment weten we nog niet of er een tweede seizoen van Barbaren zal worden geproduceerd. Als dit er zal komen, zal het echter naar alle waarschijnlijkheid niet worden gepubliceerd voor eind 2021. Zodra meer nieuws over de release datum van deel 2 bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met Barbaren vind je hier 🍿

Komt er een Barbaren seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er überhaupt een tweede seizoen zal volgen van Barbaren, dus ook over het derde deel weten we momenteel nog niets. Bij nieuws, zal het direct op Streamwijzer’s website verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van Barbaren seizoen 2?

Er is nog geen teaser of trailer van het tweede seizoen van “Barbarians”, maar natuurlijk wel van deel 1 van de serie!

Barbarians | Official Teaser | Netflix