‘Barbarians’ is terug bij Netflix, seizoen 2 staat nu online

Netflix lijkt met de komst van de Duitstalige serie Barbaren, in het Engels bekend als Barbarians, een nieuw kijkcijferkanon binnengehaald te hebben. Sinds oktober 2020 is de serie de zien op de streamingdienst. Net als bij Vikings maak je in deze serie kennis met een flinke dosis historisch geweld gecombineerd met een mooie verhaallijn en prachtige beelden. Nu zijn fans over de hele wereld laaiend enthousiast nu bekend is dat de cast terug zal keren voor een vervolgseizoen van de serie. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Barbaren tweede seizoen op Netflix.

Verhaal van tweede seizoen ‘Barbarians’

Seizoen 2 van ‘Barbaren’ speelt zich af in het jaar na de Varusslag. De Romeinse troepen zijn sterker dan ooit teruggekeerd naar Germanië en Ari wordt opnieuw geconfronteerd met zijn Romeinse verleden. Zijn broer heeft zich bij de Romeinen aangesloten om Ari te straffen voor zijn verraad aan Rome. Terwijl Thusnelda en Ari hun krachten bundelen om de stammen tegen Rome te verenigen, daagt Folkwin op onheilspellende wijze de goden uit.

Komt er na het tweede seizoen ook een deel 3?

Vanaf vrijdag 21 oktober 2022 is het tweede seizoen van Barbaren te zien op Netflix in België. Om 09:00 uur verschijnt het volledige seizoen in één keer online. Momenteel is nog niet bekend of er een derde deel zal volgen van Barbaren. Bij nieuws zal het direct op Streamwijzer’s website en social media kanalen verschijnen.