Waar kun je de serie Batwoman online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe je de serie Batwoman online kijken kunt. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie van The CW op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Batwoman online kijken?

The CW: In 2018 is de serie Batwoman gelanceerd door het televisienetwerk The CW. Met een VPN kun je direct beginnen met kijken en dat kost helemaal niets. Ga direct naar de serie op de website van The CW.

In België is er nog geen streamingdienst geweest die de rechten van The CW heeft overgekocht, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van alle afleveringen van Batwoman.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Batwoman op de website van The CW en begin met kijken! 🍿

Verhaal van Batwoman (2019)

Ryan Wilder, gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid en een flair voor het uitspreken van haar mening, zweeft in de straten van Gotham als Batwoman, een lesbische en hoog opgeleide straatvechter die klaar staat om de criminele heropleving van de falende stad te stoppen. Maar noem haar nog geen held. In een stad die wanhopig op zoek is naar een redder, moet Ryan haar eigen demonen overwinnen voordat ze de roeping om Gotham’s symbool van hoop te worden omarmt.

BATWOMAN Official Trailer (2019) Superhero TV Series

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2019
Soort: Serie
Categorie: Actie, Avontuur, Misdaad
IMDb: 3.4 uit 33.000 stemmen
Duur: 2 seizoenen
Maker: Caroline Dries
Cast: Camrus Johnson, Rachel Skarsten, Meagan Tandy

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.