Disney+ heeft het tweede seizoen van de geprezen serie ‘The Bear’ live gezet

Fans van de Emmy-genomineerde serie The Bear, opgelet! Vandaag is het tweede seizoen eindelijk verschenen op Disney+. Doordat alle afleveringen tegelijkertijd werden toegevoegd, behoort bingewatchen zeker tot de mogelijkheden.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘The Bear’ seizoen 2

Carmen ‘Carmy’ Berzatto is terug. In het tweede seizoen van The Bear zet hij alles op alles om zijn broodjeszaak in Chicago om te vormen tot een verfijnd en écht goed restaurant, wat niet zonder uitdagingen gaat. Uiteraard wordt de hoofdrol opnieuw vertolkt door Jeremy Allen White en maken de andere belangrijke personages uit het eerste seizoen ook weer hun opwachting.

In de VS, waar het tweede seizoen al is uitgezonden, zijn kijkers razend enthousiast. Sterker nog: het heeft zelfs hogere waarderingen gekregen dan het eerste seizoen. Aflevering 6, die een intens kerstdiner bij de Berzatto-familie laat zien, is het absolute hoogtepunt met een verbluffende IMDb-score van 9,7. Sowieso valt de serie erg goed in de smaak: zo vindt 99% van de critici en 92% van de kijkers op Rotten Tomatoes dit een echte aanrader. Benieuwd naar de nieuwe afleveringen? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Het complete tweede seizoen staat nu live

Disney+ heeft vandaag alle tien de afleveringen van The Bear seizoen 2 uitgebracht. Deze release luidt een fantastische maand in voor de streamingdienst van Disney. Zo is vanaf vandaag Guardians of the Galaxy Vol. 3 beschikbaar, staat er een nieuw seizoen van Only Murders in the Building gepland en zal ook de Star Wars-serie Ahsoka eind deze maand debuteren.

Wil je weten welke titels er nog meer aan zitten te komen? Je vindt een volledig overzicht in onze maandelijkse lijsten met nieuwe films en series op Disney+. We updaten ook wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ te zien zullen zijn.

Meer informatie over de serie

Een jonge chef keert terug naar Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen.

TitelThe Bear
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalEngels
GenreDrama
IMDb8,5 uit 123.000 stemmen
MakerChristopher Storer
CastJeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Richard Esteras, Jose M. Cervantes, Abby Elliott, Matty Matheson, Chris Witaske, Joel McHale, Carmen Christopher, Christopher Zucchero, Oliver Platt, Jon Bernthal, Millie Hurley

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.