Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De laatste tijd zijn heel wat toffe films en series verschenen op Netflix die gebaseerd zijn op bestseller boeken. De nieuwe mini-serie Behind Her Eyes, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Pinborough (in het Nederlands vertaald in het boek Wat Jij Niet Ziet), is dan ook weer razend populair op de streamingdienst in België met een #1-vermelding van meest bekeken titel in week 7 van 2021. Maar komt er ook een vervolgseizoen? In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Behind Her Eyes over?

Het verhaal volgt Louise, een alleenstaande moeder met een zoon en een parttime baan in een psychiaterspraktijk. Ze begint een verhouding met haar baas en sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn vrouw.

Titel: Behind Her Eyes
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Drama, Mystery, Thriller
Maker: Steve Lightfoot
Cast: Simona Brown, Eve Hewson, Tom Bateman
IMDb: 7.3 uit 3.800 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix België?

Helaas lijkt het niet waarschijnlijk dat de populaire thrillerserie Behind Her Eyes een tweede seizoen zal krijgen, en wel om de volgende twee redenen. Ten eerste is de serie uitgebracht als mini-serie, wat betekent dat er wordt gemikt op 1 seizoen en dus geen vervolg van het verhaal. Ten tweede is de serie gebaseerd op het verhaal uit het best boek van Sarah Pinborough en is het complete verhaal verteld. Er is geen vervolg van het boek, dus logischerwijs zou er ook geen vervolg van de serie komen.

Toch is de serie zo ontzettend populair met de #1-positie in de kijkcijfers van Netflix op dit moment, dat het alsnog zou kunnen dat de serie verlengd wordt. Je weet het nooit, dus we hopen het van harte met je mee!

  1. Wanneer komt Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix België?

    Mocht er een verlenging komen, dan is nog niet bekendgemaakt wanneer dat zal zijn. Zodra meer over een tweede deel bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je Behind Her Eyes online kijken?

    De serie Behind Her Eyes is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video.

→ Het boek waar Behind Her Eyes op is gebaseerd in het Nederland en Engels vind je hier 📚

Komt er een Behind Her Eyes seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we helaas nog niets over de lancering van een eventueel derde seizoen van de serie, omdat we ook nog niet weten of er wel een tweede seizoen komt. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws in op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Behind Her Eyes seizoen 2?

Er is nog geen trailer van een eventueel tweede seizoen van Behind Her Eyes, maar wel kun je met de beelden van deel 1 alvast in de stemming komen.