Netflix zendt vanaf vandaag wekelijks zesde en laatste seizoen van Better Call Saul uit

Nadat vanaf februari 2020 het vijfde deel van Better Call Saul op Netflix te zien is, zijn fans ook benieuwd wanneer seizoen 6 te verwachten is. Ze wachten inmiddels namelijk al ruim 2 jaar. Nu is er bitterzoet nieuws. Er zal een zesde seizoen komen, maar helaas zal dit ook het laatste seizoen van BCS zijn. Ook wordt het slotseizoen opgedeeld in twee stukken. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Better Call Saul seizoen 6 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Better Call Saul seizoen 6 op Netflix in België?

We hebben er dik twee jaar op moeten wachten, maar de komst van de laatste afleveringen van Better Call Saul ligt nu toch eindelijk in het verschiet. Wel is het belangrijk om te weten dat dit seizoen extra lang is (13 aflevering in plaats van de gebruikelijke 10), maar dat het zal worden opgedeeld in tweeën.

Seizoen 6A zal vanaf maandag 18 april te zien zijn in de Verenigde Staten. Het gaat hier om een set van aflevering 1-7 die wekelijks wordt uitgezonden op maandag. In België verschenen de episodes de afgelopen jaren steeds één dag later online, wat betekent dat we kunnen rekenen op een wekelijkse release vanaf dinsdag 19 april 2022. Nadat de zevende aflevering op 31 mei live staat, komt er een pauze tot maandag 11 juli in de VS (dus dinsdag 12 juli in België). Daarna komen aflevering 8-13 wekelijks online. De Belgische data werden ook officieel bevestigd in de onderstaande tweet van het officiële kanaal van Netflix.

Waar gaat het verhaal van Better Call Saul over?

Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijden en vallen tot obligatiefraude, Saul behandelt het allemaal. Deze spin-off serie is gebaseerd op het populaire verhaal uit Breaking Bad, een serie die werd uitgezonden tussen 2008 en 2013.

TitelBetter Call Saul
Jaar2015-2022
SoortSerie
TaalEngels
Duur6 seizoenen
GenreMisdaad, Drama
IMDb8,8 uit 379.000 stemmen
MakerVince Gilligan, Peter Gould
CastBob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Giancarlo Esposito, Mark Margolis, Kerry Condon
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Better Call Saul seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er na de release van seizoen 6A (18 april 2022) en vervolgens de première van seizoen 6B (11 juli 2022) geen nieuwe aflevering meer verschijnen van Better Call Saul. De serie wordt niet vervolgd met een zevende seizoen, want het verhaal zal compleet zijn na S6.

Welke teaser of trailer is er van Better Call Saul seizoen 6?

Recentelijk is de trailer gedeeld van het zesde seizoen en je kunt deze allereerste beelden alvast hieronder bekijken om in de stemming te komen.


Synopsis: Netflix