Komt de Nickelodeon-serie Big Time Rush naar Netflix?

Fantastisch nieuws, want Big Time Rush komt naar Netflix in de Verenigde Staten! Vanaf 26 maart 2021 zijn alle seizoenen van de populaire Nickelodeon-serie bij Netflix te streamen, maar zal dat in België ook het geval zijn? Lees hieronder wat we weten over het nieuws en de release datum van Big Time Rush op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Big Time Rush over?

Vier ijshockeyspelers uit Minnesota willen een boyband worden. Kendall, Logan, Carlos en James beginnen aan een levensveranderende reis en komen onderweg voor uitdagingen te staan.

Titel: Big Time Rush
Soort: Serie
Jaar: 2009-2013
IMDb: 6.3 uit 10.000 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Komedie, Familie, Musical
Maker: Scott Fellows
Cast: Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos PenaVega, Logan Henderson

Wanneer komt Big Time Rush op Netflix België?

Voor fans van Big Time Rush is er goed en slecht nieuws, want Netflix heeft ervoor gekozen om alle seizoenen van de populaire serie van Nickelodeon toe te voegen aan het aanbod van de streamingdienst per 26 maart! Het goede nieuws werd onder andere gedeeld door één van de sterren uit de serie via Instagram: Logan Henderson (@loganhenderson).

Het slechte nieuws: de acteur en streamingdienst hebben het hier helaas over het aanbod van de Amerikaanse Netflix. Of en wanneer de serie van Nickelodeon naar Netflix in België komt, is jammer genoeg op het moment van schrijven dan ook nog niet bekend. Wel is het vanaf 26 maart dus mogelijk om de serie te streamen voor mensen die met een VPN naar het Amerikaanse aanbod van Netflix kijken. Meer hierover vertellen we in ons artikel over de beste VPN’s om films en series te streamen.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt Netflix dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Big Time Rush kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Big Time Rush bij Netflix en begin met kijken! 🍿

→ Alles van Big Time Rush vind je hier. Verder is deze titel op dit moment hier bij Amazon.nl beschikbaar 🍿


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.