Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020) staat nu op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video gaat weer los en voegt opnieuw een gloednieuwe toptitel aan haar aanbod toe: Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020). Vanaf zaterdag 17 oktober 2020 is de film met de ex-vriendin van de beruchte Joker te zien in het Prime Video aanbod in België. In dit artikel vind je het verhaal en de trailer van de recente topfilm, die eerder dit jaar nog in de bioscoop draaide. Veel kijkplezier!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020) op Amazon Prime Video in België

Eerder werden al nieuwe prijswinnende films en series als 1917 en Call The Midwife aan het aanbod van Amazon Prime Video toegevoegd. Nu is het de beurt aan de ex-vriendin van de Joker, wiens film overigens ook al een tijdje op het video on demand-platform te bewonderen is. Bekijk hieronder het verhaal en de trailer van de film.

Verhaal

Een verdraaid verhaal verteld door Harley Quinn zelf, wanneer Gotham’s meest snode narcistische schurk, Roman Sionis, en zijn ijverige rechterhand, Zsasz, een doelwit op een jong meisje genaamd Cass zetten, wordt de stad op zijn kop gezet op zoek naar haar. Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya’s paden botsen, en het onwaarschijnlijke viertal heeft geen andere keuze dan samen te werken om Roman neer te halen.

Trailer


Details van de film

Titel: Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn
Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Misdaad
Duur: 1 uur en 49 minuten
Directors: Cathy Yan
Schrijvers: Christina Hodson, Paul Dini
Cast: Margot Robbie, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead
IMDb: 6.1 uit 148,012 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in België vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.