Black Friday 2020: De Beste Deals Verzameld

Het is eindelijk zo ver: het is 27 november en Black Friday 2020 is aangebroken! Film- en serieliefhebbers zijn natuurlijk op zoek naar de beste deals om optimaal te kunnen genieten van de leukste films en series op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en meer streamingdiensten. Wij hebben allerlei deals met hoge kortingen op een rijtje gezet voor bijvoorbeeld de beste televisies, smartphones, geluidssystemen, Chromecasts en nog veel meer bij Bol.com, Mediamarkt, Coolblue en Amazon. Scoor dus nu de beste actie voor prikkie!

1. Black Friday bij Bol.com

Eén van de grootste webshops van België, Bol.com, heeft volop ingezet op Black Friday en biedt dan ook de allergrootste kortingen van dit moment. Via de rode knop hieronder bekijk je alle deals en daarna lichten wij een paar toffe acties voor film- en serieliefhebbers uit.

1a. Televisies

Bekijk nu alle Black Friday televisieacties bij Bol.com. Je geniet meer van je favoriete films en series als zelf thuis op de bank zit met een haarscherp beeld. Bol.com heeft daarvoor allerlei televisies flink afgeprijsd, waaronder een paar mooie Samsung en Philips Smart TV’s.

1b. Smartphones

Bekijk nu alle Black Friday smartphone acties bij Bol.com. Zelfs op je telefoon kun je naar de beste films en series van Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en meer streamingdiensten kijken. Hoe beter het scherm van de smartphone, hoe mooier de kwaliteit. Bekijk nu de scherpste deals op smartphones.

1c. Tablets

Bekijk nu alle Black Friday tablet acties bij Bol.com. Voor een lekker filmpje onderweg in de trein of auto is het natuurlijk ideaal om een groot scherm te hebben, maar kun je je gloednieuwe televisie niet mee sjouwen. Op tablets is door Bol.com een aantrekkelijke sale gezet, waardoor je met flinke korting je nieuwste apparaat kunt aanschaffen.

1d. Soundbars en Bluetooth Speakers

Bekijk nu alle Black Friday soundbaracties bij Bol.com en bekijk nu alle Black Friday bluetooth speakeracties bij Bol.com. Een goede film of serie wordt natuurlijk pas écht goed als je optimaal kunt genieten van een waanzinnig geluid. Daarvoor zijn nu deals gelanceerd om hoge korting te pakken op soundbars voor in je huis of draadloze speakers voor onderweg.

1e. Beamers

Bekijk nu alle Black Friday beameracties bij Bol.com. Wil jij van je eigen huis een zalige thuisbioscoop maken? Dan is een beamer natuurlijk ideaal, maar vaak vrij prijzig. Tijdens Black Friday kun je gebruik maken van een heerlijke actie bij Bol.com, waardoor je flinke korting op beamers pakt.

1f. Chromecasts

Speciaal voor Select-leden van Bol.com is de gloednieuwe Google Chromecast Ultra – Media Streamer nu flink in prijs verlaagd. Bekijk direct de aanbieding voor de goedkopere en supersterke Chromecast.

Black Friday 2020Black Friday 2020

2. Black Friday bij Mediamarkt

Ook Mediamarkt gaat los! Op de Black Friday pagina van Mediamarkt vind je alle elektronicadeals die op dit moment door de mediagigant worden aangeboden. Nieuwe televisies, telefoons, oortjes, speakers en nog veel meer apparatuur om op de beste beeld- en geluidskwaliteit van je favoriete films en series te genieten. Via de rode knop hieronder kun je alle deals direct bekijken.

3. Black Friday bij Coolblue

Coolblue doet alles voor een glimlach, waar natuurlijk ook de scherpste deal met de minste uitgaven onder valt. De speciale actiepagina van Black Friday bij Coolblue vind je nu via de grote rode knop hieronder. Ontdek de scherpste aanbiedingen voor de gaafste elektronica!

4. Black Friday bij Amazon

Amazon.nl was al een hele tijd bezig met de Early Black Friday Deals, maar gaat tijdens de koopjesdag van 2020 aan door nog eens extra grote kortingen te leveren. Via de rode knop hieronder zie je meteen wat je allemaal voor enorm lage prijzen kunt halen bij de nieuwe webwinkelgigant, die voor het eerst in België meedingt in deze typisch Amerikaanse dag.

De beste deals van dit moment

Natuurlijk doen er nog veel meer webshops mee aan Black Friday en is de beste deal van dit moment afhankelijk van je eigen voorkeuren. Hoeveel heb je te besteden en wat zijn de eisen voor je favoriete product? Wij raden je aan een weloverwogen keuze te maken en absoluut alle beschikbare webwinkels eens te bezoeken om de allerbeste actieprijs te scoren. Veel plezier!