Black Mirror seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Na de filmachtige afleveringen van Black Mirror seizoen 5 zijn we nu erg benieuwd naar de eventuele komst van een zesde deel. Wat weten we we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Black Mirror S6 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Black Mirror over?

In de afgelopen tien jaar heeft de technologie bijna elk aspect van ons leven veranderd, nog voordat we de tijd hadden om het tegen te houden en erover na te denken. In elk huis; op elk bureau; in elke handpalm – een plasma scherm; een monitor; een smartphone – een zwarte spiegel van ons bestaan in de 21e eeuw. Black Mirror is een hedendaags Britse bewerking van de Twilight Zone met verhalen die profiteren van het collectieve onbehagen over onze moderne wereld.

Op IMDb wordt de serie Black Mirror beoordeeld met een 8.9 uit 10.

Wanneer komt Black Mirror seizoen 6 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Black Mirror seizoen 6 op Netflix? Omdat de komst van een zesde deel helaas nog niet officieel bevestigd is, kunnen we over de release date nog niets zeggen. Het lijkt echter waarschijnlijk, gezien de populariteit en eerdere planning, dat we in 2020 een zesde seizoen op Netflix België kunnen verwachten.

Komt er een Black Mirror seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Een zevende seizoen is momenteel nog niet bevestigd door de streamingdienst. Zodra we meer weten, wordt het op deze pagina bekendgemaakt.

Welke teaser of trailer is er van Black Mirror seizoen 6?

Omdat er nog geen bevestiging van een zesde seizoen is, zijn er ook nog geen beelden. Wel hebben we de geweldige trailer van seizoen 5 hieronder staan!


Wanneer komt Black Mirror seizoen 6 op Netflix België?

We weten helaas nog niet of, en wanneer, seizoen 6 van Black Mirror op Netflix België zal komen te staan.