Waar kan ik de serie Black-Out online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de Vlaamse serie Black-Out. De thrillerserie is uiterst populair op de Vlaamse zender Één en is gemaakt door Philippe de Schepper. Hem kennen we natuurlijk nog wel van series als Eigen Kweek, Rang 1, Dubbelleven en Vermist.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Black-Out online kijken?

Streamz: Enkel bij de Vlaamse streamingdienst Streamz kun je deze titel op dit moment zien. Ga direct naar Streamz.

Deze serie is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Verhaal van Black-Out (2020)

Na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht uit in België. Niet voor een paar uur maar dagenlang. Tegelijk wordt de dochter van Annemie Hillebrand ontvoerd, de eerste vrouwelijke premier van België. De ontvoering blijkt rechtstreeks verband te houden met de black-out. De premier moet alles op alles zetten om de crisis het hoofd te bieden én haar dochter te redden. Ondertussen gaat Michael Dendoncker, teamleider van de dienst anti-terrorisme, in een land zonder stroom op zoek naar de daders.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Actie, Drama
IMDb: 5.9 uit 52 stemmen
Duur: 1 seizoen
Cast: Sara de Roo, Lucas Van den Eynde, Anna De Ceulaer
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.