Staat de Marvel-film ‘Black Widow’ (2021) op Netflix?

Sinds 9 juli 2021 is de nieuwe film Black Widow met VIP-toegang op de streamingdienst Disney+ te zien. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: staat de Marvel-film Black Widow uit 2021 op Netflix?

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Staat de Marvel-film Black Widow uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is helaas niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video. Dat zal ook in de toekomst niet gebeuren, omdat het gaat om een Original-film van Disney+.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze film is vanaf 9 juli 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Black Widow bij Disney+.

Voor wie liever niet de eenmalige VIP-toegang bijbetaling van €21.99 doet om nu al naar Black Widow te kijken, hebben we gelukkig alvast goed nieuws. Disney+ heeft er tot nu toe al meermaals voor gekozen om films 3 maanden na de VIP-lancering beschikbaar te maken voor alle abonnees. Zo is hetzelfde het geval bij Black Widow.

Vanaf vrijdag 6 oktober 2021 zal de film dan ook voor elke abonnee van de streamingdienst beschikbaar zijn. Als je dus niet nu al hoeft te kijken, kun je ook drie maanden wachten en de film zonder VIP-toegang streamen.

Verhaal, details en trailer van Black Widow (2021)

Vanaf haar geboorte is Natasha Romanova toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Wanneer de Sovjet-Unie uiteenvalt, staat ze ten dode opgeschreven en werd ze gedwongen naar New York te verhuizen. Daar leeft ze inmiddels als freelancer en is het jaren geleden dat de Sovjet-Unie ten val kwam.

Titel: Black Widow
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 13 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Sci-Fi
Regisseur: Cate Shortland
Schrijvers: Jac Schaeffer, Ned Benson, Eric Pearson
Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour
Kijken: Bekijk direct op Disney+