Wanneer en waar kun je de nieuwe Marvel-film ‘Black Widow’ online kijken?

In het afgelopen jaar is er veel te doen geweest rondom de lancering van Marvel‘s nieuwe film Black Widow. Na meerdere keren uitstellen van de release vanwege de Coronacrisis, is het nu dan eindelijk zo ver gekomen dat Disney+ vanaf vrijdag 9 juli de film zal vertonen. Eerst 3 maanden met VIP-toegang en vervolgens gratis voor alle abonnees. Daarnaast zal de film vanaf woensdag 7 juli in de bioscoop te zien zijn.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Wanneer komt Black Widow uit op Disney+?

Vanaf vrijdag 9 juli 2021 zal Black Widow te zien zijn op Disney+, maar enkel met VIP-toegang (een eenmalige bijbetaling van €21.99). Pas een paar maanden later zal elke abonnee van de streamingdienst naar de film kunnen kijken. Vanaf woensdag 6 oktober 2021 is de film namelijk gratis te streamen voor iedereen die lid is van Disney’s video on demand-platform.

✅ Disney+: Deze film is vanaf 9 juli 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Black Widow bij Disney+.

Black Widow zal ook in de bioscoop te zien zijn

In ieder geval zijn er al drie grote bioscoopketens geweest die een akkoord met Disney hebben weten te maken over het vertonen van Marvel’s avontuurlijke actiefilm rondom Natasha Romanoff. Twee dagen eerder dan bij Disney+ zal Black Widow al in de bioscoop verschijnen. Vanaf woensdag 7 juli 2021 kun je dus op je fiets of in de auto springen om een bezoekje aan de dichtstbijzijnde bioscoop te brengen.

→ Alles van Marvel vind je ook hier

Verhaal, details en trailer van Black Widow op Disney+

Vanaf haar geboorte is Natasha Romanova toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Wanneer de Sovjet-Unie uiteenvalt, staat ze ten dode opgeschreven en werd ze gedwongen naar New York te verhuizen. Daar leeft ze inmiddels als freelancer en is het jaren geleden dat de Sovjet-Unie ten val kwam.

Titel: Black Widow
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 13 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Sci-Fi
Regisseur: Cate Shortland
Schrijvers: Jac Schaeffer, Ned Benson, Eric Pearson
Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour
Kijken: Bekijk direct op Disney+