‘Black Widow’ (2021) is nu op Disney+ te zien zonder VIP-toegang

Marvel-fans hebben weer een nieuwe titel om op de kijklijst te zetten, want de razend populaire film Black Widow (2021) is vanaf woensdag 6 oktober 2021 gratis te streamen bij Disney+ voor alle abonnees. De eerder vereiste VIP-toegang vervalt namelijk op die datum.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Marvel-film ‘Black Widow’ (2021) is vanaf woensdag 6 oktober te zien op Disney+

Tussen de nieuwe films en series op Disney+ in oktober 2021 stond gelukkig ook Black Widow vermeld. De film zal deze maand online verschijnen, samen met seizoen 1-6 van Empire, de film Glass uit 2019, seizoen 1 van Pagan Peak, Scary Movie 4 (2006) en nog heel veel meer.

In Black Widow schittert een absolute sterrencast met natuurlijk de fenomenale Scarlett Johansson in de hoofdrol van Natasha Romanoff (de ‘Black Widow’). In onze recensie van Black Widow benoemden we echter ook al het feit dat Florence Pugh als Yelena Belova absoluut de show weet te stelen, maar ook David Harbour (o.a. bekend van Stranger Things) als Alexei en Rachel Weisz als Melina zetten een waanzinnige performance neer.

Film is eerst 3 maanden met VIP-toegang te zien geweest

Het kan dat je een klein beetje in de war bent door dit bericht, want een paar maanden geleden lieten we ook al weten dat Black Widow online verscheen op Disney+ in België. Dat was echter de VIP-release, waardoor een eenmalige bijbetaling van €21.99 vereist was. Sinds 9 juli 2021 was de Marvel-film met VIP-toegang te streamen op Disney+, maar die speciale toegang wordt nu dus verwijderd. Dat betekent dat iedere abonnee van Disney+ vanaf woensdag 6 oktober gratis naar Black Widow kan kijken.

Verhaal, informatie en trailer van ‘Black Widow’ op Disney+

In de actievolle spionagethriller ‘Black Widow’ confronteert Natasha Romanoff, alias Black Widow, haar duistere verleden als een gevaarlijke samenzwering naar voren komt. Achtervolgd door een macht die zich door niets laat weerhouden om haar ten val te brengen, moet Natasha met haar verleden als spion en haar verbroken relaties afrekenen vanuit de tijd dat ze nog geen Avenger was.

TitelBlack Widow
SoortFilm
Jaar2021
Duur2 uur en 13 minuten
TaalEngels
GenreActie, Avontuur, Sci-Fi
IMDb6,8 uit 228.000 stemmen
RT Tomatometer79% uit 428 recensies
RT Audience Score91% uit 10.000+ stemmen
RegisseurCate Shortland
CastScarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz, Ray Winstone, Olga Kurylenko, Ever Anderson, Violet McGraw, O.T. Fagbenle
KijkenBekijk direct bij Disney+


Synopsis: Disney+
Beeld: Marvel Studios / Disney