The Blacklist seizoen 9 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

In België zijn van de populaire misdaadserie The Blacklist momenteel enkel seizoen 1-6 op Netflix te bekijken, maar in de Verenigde Staten zijn seizoen 7 en 8 al te streamen en is recentelijk zelfs bekendgemaakt dat de serie zal worden verlengd met een negende seizoen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Blacklist seizoen 9 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Blacklist over?

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Titel: The Blacklist
Soort: Serie
Jaar: 2013
Duur: 9 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: Jon Bokenkamp
Cast: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff
IMDb: 8.0 uit 196.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Netflix België?

  1. Wanneer komt The Blacklist seizoen 9 op Netflix België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het negende seizoen van The Blacklist op Netflix zal verschijnen. Gezien de planning van de eerdere seizoenen, kan het naar verwachting echter nog wel tot 2023 duren tot we in België van dit nieuwe seizoen kunnen genieten. Zodra een exacte releasedatum van deel 9 bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je de serie The Blacklist online kijken?

    In België is The Blacklist met seizoen 1-6 exclusief te bekijken op Netflix.

  3. Hoe kun je nu al meer seizoenen van The Blacklist streamen?

    In de Verenigde Staten worden momenteel op Netflix al de afleveringen van seizoen 8 uitgezonden. Daarnaast is ook het zevende seizoen daar op Netflix te bekijken. Met een goede VPN kun je vanuit België met de Amerikaanse Netflix verbinden om nu al de nieuwste seizoenen te bekijken. Vind meer uitleg hierover in het artikel films en series kijken met een VPN.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Blacklist vind je hier 🍿

Komt er een The Blacklist seizoen 10 of is S9 het laatste seizoen van de serie?

Pas recentelijk is bekendgemaakt dat The Blacklist een negende seizoen krijgt, dus momenteel weten we nog niet of er ook een seizoen 10 zal volgen. Zodra we meer weten, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer worden geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van The Blacklist seizoen 9?

Helaas is er nog geen trailer van het negende seizoen beschikbaar, maar hieronder kun je wel vast de beelden van deel 8 bekijken.