Wat was het eerste seizoen van Bodyguard een heerlijke verrassing! Fans zijn ontzettend benieuwd naar de komst van het tweede seizoen van Bodyguard op Netflix België. Wat weten we we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Bodyguard S2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Bodyguard over?

Deze politieke thriller richt zich op een heldhaftige oorlogsveteraan die wordt aangewezen om de minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague te beschermen. De twee komen echter lijnrecht tegenover elkaar te staan wat betreft politieke overtuigingen. De bodyguard van Julia zou om deze reden zomaar eens haar grootste vijand kunnen worden.

Op IMDb wordt de serie Bodyguard beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Bodyguard seizoen 2 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Bodyguard seizoen 2 op Netflix? Bij de BBC komt het tweede deel eind 2019 – begin 2020. Naar verwachting kunnen we dus vanaf begin 2020 seizoen 2 van Bodyguard ook op Netflix België zien.

Komt er een Bodyguard seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niets over de komst van een derde deel van de serie. Zodra er meer bekend is zullen we dat hier melden!

Welke teaser of trailer is er van Bodyguard seizoen 2?

Helaas is er nog geen trailer van seizoen 2 beschikbaar, maar check hieronder vast de trailer van Bodyguard seizoen 1 om in de stemming te komen!

Bodyguard | Official Trailer [HD] | Netflix

Wanneer komt Bodyguard seizoen 2 op Netflix België?

Naar schatting kunnen we Bodyguard seizoen 2 rond begin 2020 op Netflix België verwachten.