Waar kan ik de film Bon Bini Holland 2 uit 2018 online streamen in België?

Veel kijkers vragen ons de laatste tijd of de film Bon Bini Holland 2 uit 2018 online te kijken is in België. De film weet op IMDb tot nu toe een 5.5 uit 10 te scoren en film- en serieliefhebbers zijn benieuwd naar de streaming mogelijkheden. In dit artikel vind je of deze film momenteel te streamen is op video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat andere streamingdiensten hem ook aanbieden.

Waar kun je Bon Bini Holland 2 uit 2018 online streamen in België?

Amazon.nl: Amazon biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Prime Video Store: Deze titel is op dit moment te bekijken als huur- en kooptitel via de Prime Video Store. Ga direct naar de film in de Prime Video Store.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Apple TV+: Deze titel is aan te schaffen via Apple TV+. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Verhaal van de film Bon Bini Holland 2 (2018)

Robertico woont op Curacao met Noella Maduro. Terwijl hij zich voorbereidt om haar ten huwelijk te vragen, gebeurt er iets met Ken Maduro, Noella’s vader. Er gaat iets mis en Noelle vertelt Robertico dat ze een time-out wil en vliegt naar haar vader in Nederland. Noella moet haar vaders baan nemen om samen met een rijke jongeman een speciale veiling te organiseren. Als Robertico hier achter komt, vliegt hij ook naar Nederland om Noella voor zich te winnen. Met de hulp van zijn tante Judeska, de andere medewerkers van FC Kip “Radjesh,Noltie & Kofi”, en de Aziatische ritselaar Ping Ping, hoopt hij haar te kunnen overtuigen om met hem te trouwen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2018
Categorie: Actie, Komedie, Misdaad
Regisseur: Jon Karthaus
Schrijvers: Jon Karthaus, Maarten Swart
Cast: Liliana de Vries, Jandino Asporaat, Sylvana Ijsselmuiden
IMDb: 5.5 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.