Disney+ voegt deze week de griezelige film ‘The Boogeyman’ toe

Met Halloween in het vooruitzicht is de tijd van de enge films natuurlijk ook weer aangebroken. Dat weet ook Disney+ en daarom zetten zij deze week een angstaanjagende titel online. Op woensdag verschijnt The Boogeyman.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Disney+ voegt een hoop enge films en series toe in oktober

Aan het einde van de maand staat Halloween weer op het programma. Dat betekent dat het nu natuurlijk ook dé tijd is voor griezelfilms en -series. Ook Disney+ heeft deze maand in het teken van horror gezet. Je kunt in het aanbod van de streamingdienst al veel klassiekers vinden, evenals nieuwere titels als Barbarian en The Menu. En in oktober komen er nog een hoop spannende films en series aan.

Zo wordt Goosebumps deze vrijdag toegevoegd. Dit is een serie die gebaseerd is op de griezelige Kippenvel-boeken van R.L. Stine. Waar het over gaat? Een paar middelbare scholieren stuiten na een Halloween-feest op een gruwelijk geheim dat het stadje waarin ze wonen bedreigt. Spannend! Ook The Boogeyman komt deze week naar de streamingdienst.

Dit is het verhaal van ‘The Boogeyman’

De 16-jarige Sadie Harper is pas haar moeder verloren. Samen met zusje Sawyer probeert ze er het beste van te maken, maar het gemis van haar ouder en het gebrek aan contact met haar rouwende vader Will maken het erg lastig. Als die laatste, die psycholoog is, een wanhopige patiënt thuis ontvangt die een bovennatuurlijke entiteit achterlaat, moeten de drie vrezen voor hun leven. ‘The Boogeyman’ heeft het namelijk gemunt op kwetsbare gezinnen.

De hoofdrollen in The Boogeyman worden vertolkt door Sophie Thatcher (The Book of Boba Fett), Chris Messina (Air) en Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi). Het verhaal is gebaseerd op een korte novellekorte novelle van horrorkoning Stephen King, dus dat belooft alvast veel goeds! Benieuwd? Hieronder bekijk je de spannende trailer.

Meer informatie over ‘The Boogeyman’

The Boogeyman vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis verschijnt om hulp te zoeken, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die op families jaagt en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

TitelThe Boogeyman
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 38 minuten
TaalNederlands
CategorieHorror, Thriller
RegisseurRob Savage
CastDavid Dastmalchian, Sophie Thatcher, Chris Messina, Marin Ireland, Vivien Lyra Blair, LisaGay Hamilton, Madison Hu, Maddie Nichols

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.