5x De leukste bordspellen gebaseerd op films en series

Ben jij fan van films en series, maar vul jij je avonden ook graag met bordspellen met vrienden en familie? Dan hebben wij de perfecte combinatie voor je gevonden. Hieronder vind je vijf van de leukste bordspellen die gebaseerd zijn op films en series. Verder vind je hieronder ook waar je de bordspellen kunt bestellen en waar de films en series waarop ze gebaseerd zijn te kijken zijn op dit moment.

Vijf bordspellen die gebaseerd zijn op populaire films en series

Hieronder vind je vijf fantastische bordspellen die hun oorsprong vinden bij films en series die we bijna allemaal wel kunnen, maar daarnaast ook nog eens erg leuk zijn om te spelen! De beoordeling van elk bordspel in deze lijst is gebaseerd op de recensies van mensen die het spel besteld hebben via Bol.com en gespeeld hebben, waarna zij online een score aan het bordspel hebben gegeven.

AfbeeldingTitelRatingBekijk
Game of Thrones
Risk
Risk

Verover heel Westeros in deze speciale Game of Thrones-versie van het klassieke spel Risk. Welk huis gaat er met de winst vandoor en kan plaatsenemen op de Ijzeren Troon?

8.8
Bekijk
Sherlock
Cluedo
Cluedo

Je kunt je dan wel een detective voelen in het normale spel Cluedo, maar kun je je ook meten met de absolute top? In deze Sherlock-versie van Cluedo waan jij je de beste detective aller tijden!

8.6
Bekijk
Peaky Blinders
Bordspel Under New Management
Bordspel Under New Management

By order of the Peaky Fockin’ Blinders eisen wij een bordspel van deze legendarische serie! Word de meest gevreesde gangster van Birmingham in de jaren twintig in het bordspel Under New Management.

8.1
Bekijk
Harry Potter
Trivial Pursuit
Trivial Pursuit

Ben jij een zelfbenoemd Potterhead? Dan is Trivial Pursuit echt iets voor jou! Hier meet je je ware kennis over Harry Potter door alle vragen over Zweinstein, Voldemort en de Gruzielementen te beantwoorden.

7.6
Bekijk
Lord of the Rings
LOTR Kaartspel
LOTR Kaartspel

Selecteer helden, verzamel bondgenoten, verwerf artefacten en coördineer inspanningen om de gevaarlijkste vijanden van Midden-aarde te verslaan in het enige echte Lord of the Rings-kaartspel.

6.1
Bekijk

Waar bestel je deze bordspellen?

Benieuwd waar je deze bordspellen online tegen de beste prijs kunt bestellen? Wij raden de twee grootste webwinkels van België aan, Bol.com en Amazon.nl, vanwege hun betrouwbaarheid en doorgaans scherpe prijzen. Natuurlijk kun je ook de lokale spellenwinkel steunen door ze een bezoek te brengen.

1. Risk – Game of Thrones

→ Bekijk Risk – Game of Thrones hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl.

Gezien de gigantische populariteit van de serie, is er een heel scala aan spellen over Game of Thrones gemaakt. Ben je benieuwd naar allerlei spellen, zoals het GoT bordspel, GoT Catan, GoT Monopoly, GoT Cluedo of een GoT schaakspel. Dat vind je allemaal in de categorie met allerlei Game of Thrones spellen op Bol.com.

2. Cluedo – Sherlock

→ Bekijk Cluedo – Sherlock hier bij Bol.com.

Cluedo is natuurlijk zo’n ontzettend populair spel, dat er allerlei varianten beschikbaar zijn. Je kunt dus ook bijvoorbeeld voor Harry Potter Cluedo of The Big Bang Theory Cluedo gaan. Bekijk hiervoor de categorie met allerlei Cluedo spellen op Bol.com.

3. Under New Management – Peaky Blinders

→ Bekijk Under New Management – Peaky Blinders hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl.

4. Trivial Pursuit – Harry Potter

→ Bekijk Trivial Pursuit – Harry Potter hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl.

Natuurlijk is ook van Harry Potter bekend dat er een groot scala aan spellen beschikbaar is. Zo vind je bijvoorbeeld al snel het Harry Potter bordspel en zelfs Harry Potter Uno. Bekijk voor meer suggesties de categorie met allerlei Harry Potter spellen op Bol.com.

5. Kaartspel – Lord of the Rings

→ Bekijk Kaartspel – Lord of the Rings hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl.

Ook voor het klassieke verhaal van LOTR geldt dat er nog veel meer spelletjesmogelijkheden bestaan, zoals LOTR Monopoly en LOTR Trivial Pursuit. Bekijk voor meer suggesties de categorie met allerlei Lord of the Rings spellen op Bol.com.

Waar kijk je deze films en series?

Is er één van deze films en series die jij nog niet gekeken hebt? Dan wil je vast graag weten waar ze op dit moment online te streamen zijn. Nou blijven wij natuurlijk de website Streamwijzer, dus we helpen je graag een handje. Hieronder vind je per film of serie waar hij op het moment van schrijven online te bekijken is.

1. Game of Thrones

Momenteel is in België de best beoordeelde serie aller tijden—Game of Thrones—enkel te bekijken als je een abonnement op Streamz hebt.

2. Sherlock

Op het moment van schrijven bekijk je de serie Sherlock van de BBC op Netflix. Wel zijn op Amazon Prime Video nog allerlei andere Sherlock films en series te bekijken.

3. Peaky Blinders

Momenteel zijn alle beschikbare seizoenen van de Engelse gangsterserie Peaky Blinders te bekijken op Netflix.

4. Harry Potter

We hebben goed nieuws voor je, want een tijdje geleden zijn alle films uit de Harry Potter-reeks toegevoegd aan streamingdienst Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken. Ga direct naar Harry Potter op Amazon Prime Video

5. Lord of the Rings

Alle Lord of the Rings-films zijn op dit moment te bekijken op Netflix en Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken. Ga direct naar Lord of the Rings op Amazon Prime Video