The Boys seizoen 3 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

The Boys is één van de nieuwste kijkcijferkanonnen van Amazon Prime Video! Met een dikke 8,7 uit 10 op IMDb wint de serie nog elke dag nieuwe fans. Vanaf 4 september 2020 is het tweede deel van de serie te zien op de streamingdienst, maar inmiddels is ook het derde seizoen al volledig opgenomen. Wat weten van het nieuws, de release datum en de trailer van The Boys seizoen 3 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Boys over?

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als ‘The Boys’. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als The Boys beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over ‘The Seven’ en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen.

Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Actie, Komedie, Misdaad
IMDb: 8.7 uit 308.000 stemmen
Maker: Eric Kripke
Cast: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt The Boys seizoen 3 op Amazon Prime Video in België?

Eerder vertelde showrunner en uitvoerend producent Eric Kripke over het filmen van The Boys seizoen 3: “Amazon, in een gedurfde en historische poging om hun ‘gekke’ demografie uit te breiden, heeft groen licht gegeven voor seizoen 3 van The Boys! De schrijvers en ik zijn hard aan het werk in de (virtuele) schrijfkamer en we moeten helaas zeggen dat de wereld ons veel te veel materiaal heeft gegeven. We hopen begin 2021 te schieten, maar dat is aan een microscopisch klein virus.”

Inmiddels is bekend dat het derde seizoen van de serie volledig op camera staat. Dat is in een tweet van @PrimeVideoNL bekendgemaakt.

Vervolgens werd het bericht aangevuld met de tekst “En nee, ik weet nog niet vanaf wanneer seizoen 3 te streamen is.” Voor meer nieuws over de release datum zullen we dus helaas nog even moeten wachten.

  • Waar kun je de serie The Boys online kijken?

    The Boys is een Amazon Original-serie en is dus alleen op Amazon Prime Video te zien in België. De serie zal dan ook niet te streamen zijn op Netflix, Videoland, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt The Boys seizoen 3 op Amazon Prime Video in België?

    Naar verwachting isThe Boys seizoen 3 rond eind 2021 – begin 2022 te zien op Amazon Prime Video in België, maar een officiële datum is momenteel nog niet bekend. Bij meer nieuws melden we het als eerste via je mail.

→ Vergelijkbare series met The Boys vind je hier 🍿

Komt er een The Boys seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niets over de komst van een eventueel vierde seizoen van The Boys. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van The Boys seizoen 3?

Er zijn nog geen beelden van het derde deel van The Boys, maar wel van seizoen 2 om alvast in de stemming te komen!

The Boys Season 2 - Teaser Trailer | Amazon Prime Video