Bridgerton is nog lang niet klaar: Netflix bestelt ook derde en vierde seizoen

Wie dacht dat het verhaal van Bridgerton op Netflix na één of twee seizoenen ten einde zou komen, heeft het goed mis. De streamingdienst heeft namelijk op 13 april 2021 bekendgemaakt dat er niet alleen een tweede seizoen van het kostuumdrama aan zit te komen, maar dat Bridgerton ook een derde en vierde seizoen zal krijgen!

Netflix laat weten dat Bridgerton ook derde en vierde seizoen krijgt

Het mooie nieuws werd gedeeld via het Twitter-account van Netflix in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Vrij vertaald liet de streamingdienst weten: “BREAKING NIEUWS: Bridgerton keer terug voor seizoen 3 EN 4!”

Houdt het op bij vier seizoenen of worden het er… 8?!

Het feit dat Bridgerton zo’n enorm succes is dat het de meest bekeken Netflix Original-serie ooit werd, zegt waarschijnlijk al heel veel over de duur van de serie. Zo’n kijkcijferkanon gaat de streamingdienst vast niet zomaar laten gaan. Bovendien liet Chris van Dusen, de showrunner van Bridgerton, eerder al weten het fantastisch te vinden de verhalen van alle 8 kinderen te kunnen vertellen zoals in de boekenreeks van Julia Quinn, waarop de populaire Netflix-serie gebaseerd is, ook het geval is. Dat zou mogelijk kunnen betekenen dat we maar liefst 8 seizoenen van het heerlijke kostuumdrama te zien krijgen!

Tweede seizoen van Bridgerton is bevestigd door Netflix, maar release datum is nog niet bekend

Momenteel is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix zal verschijnen. Naar alle waarschijnlijkheid kan dit nog wel eens tot 2022 duren, maar niets is bevestigd door de streamingdienst. Tot die tijd kun je je nog wel een tijdje zoet houden met de 8 Bridgerton-boeken van Julia Quinn. Dat zou meer dan voldoende leesmateriaal moeten zijn!