Capitani seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De Luxemburgse misdaadserie Capitani weet hoge ogen te gooien op Netflix sinds de lancering. Veel mensen vragen zich dan ook af of er een tweede seizoen in de maak is. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Capitani seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Capitani over?

In een Luxemburgs dorp waar iedereen geheimen heeft, onderzoekt de norse politie-inspecteur Luc Capitani de verdachte dood van een 15-jarig meisje.

Titel: Capitani
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Maker: Thierry Faber
Cast: Luc Schiltz, Sophie Mousel, Claude De Demo
IMDb: 6.9 uit 1.100 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Capitani seizoen 2 op Netflix België?

  1. Wanneer komt Capitani seizoen 2 op Netflix België?

    Momenteel weten we nog niet of er een tweede seizoen van Capitani komt, want de serie is (nog) niet officieel verlengd. Mocht er een vervolgseizoen worden gemaakt, dan is 2022 waarschijnlijk als release jaar een realistische schatting. Zodra meer over een tweede deel bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je Capitani online kijken?

    De serie Capitani is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video.

→ Vergelijkbare series met Capitani vind je hier 🍿

Komt er een Capitani seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien we nog niet met zekerheid kunnen zeggen of er een tweede seizoen komt, is ook de bevestiging van een derde deel van de serie nog niet definitief daar. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Capitani seizoen 2?

Er is nog geen trailer beschikbaar van een eventueel tweede seizoen van de Luxemburgse serie, maar kom vast in de stemming met de trailer van het eerste deel van de Netflix Original-serie hieronder.