Bekijk nu de eerste beelden van het vijfde en allerlaatste seizoen van ‘La Casa de Papel’

Nadat vorige maand de bekendmakingsvideo met de release data van seizoen 5A (3 september 2021) en seizoen 5B (3 december 2021) van La Casa de Papel naar buiten werd gebracht, zijn nu de eerste beelden door Netflix gedeeld. We hebben vier gloednieuwe foto’s van seizoen 5, het slotstuk van de serie, vanuit de montagekamer opgestuurd gekregen.

Eerste beelden van vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel

Op donderdag 3 juni bracht Netflix een persbericht naar buiten met daarin de vier eerste foto’s van het slotseizoen van La Casa de Papel. Op het begin van seizoen 5 zit de bende al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

La Casa de Papel seizoen 5 komt in twee delen naar Netflix op 3 september en 3 december

Eerder werd door de streamingdienst ook al een bekendmakingsvideo naar buiten gebracht, waarin we de release datum van het vijfde seizoen van La Casa de Papel zal zijn. Het werd een verrassing dat het slotseizoen in twee delen uitgebracht zal worden. Volume 1 verschijnt op 3 september 2021 en Volume 2 zal twee maanden later op 3 december 2021 online te zien zijn.

Opnames van slotseizoen zijn al afgerond

Eerder lieten we al weten dat @NetflixNL op Twitter een heerlijke foto van de cast van La Casa de Papel (in het Engels bekend als Money Heist) had gedeeld, waarin we de hoofdrolspelers lachend in beeld zien. De foto wordt vergezeld met de tekst “Wat begon als een overval, eindigde als een familie. De allerlaatste draaidag van LCDP deel 5 zit erop! ❤️”.