Netflix deelt sensationele trailer van laatste seizoen Spaanse serie ‘La Casa de Papel’

Met een luttele maand op de teller zijn we bijna klaar voor de lancering van La Casa de Papel seizoen 5A op Netflix. In de aanloop naar het slotseizoen, dat in twee delen op 3 september en 3 december zal worden gelanceerd, heeft de streamingdienst nu eindelijk de langverwachte trailer met ons gedeeld.

Trailer: vijfde en laatste seizoen van Spaanse Netflix-serie ‘La Casa de Papel’

100 uur voelt aan als 100 jaar voor Tokyo in de officiële trailer van de eerste reeks afleveringen van LCDP Deel 5. In de trailer zien we El Professor die onthult dat de regenwatertank is ontdekt en bereid Colonel Tamayo zich voor op het leger dat de Spaanse Bank gaat binnenvallen.

Verhaallijn van La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Op het begin van seizoen 5 zit de bende al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Lancering in twee delen: 3 september en 3 december

Eerder werd door de streamingdienst ook al een bekendmakingsvideo naar buiten gebracht, waarin we de release datum van het vijfde seizoen van La Casa de Papel zal zijn. Het werd een verrassing dat het slotseizoen in twee delen uitgebracht zal worden. Volume 1 verschijnt op 3 september 2021 (bekijk alle nieuwe films en series op Netflix in september 2021) en Volume 2 zal twee maanden later op 3 december 2021 online te zien zijn.