Waar kun je de film Casanova’s (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film Casanova’s online kijken kunt. Filmliefhebbers willen deze titel uit 2020 dan ook graag streamen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Casanova’s online kijken?

meJane: Je kunt deze titel nu kijken via de streamingdienst meJane. Ga direct naar de film op meJane.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Netflix: Daar is deze film momenteel helaas niet te zien.

Disney+: Daar is deze film momenteel helaas niet te zien.

Amazon Prime Video: Daar is deze film momenteel helaas niet te zien.

Verhaal van Casanova’s (2020)

Casanova’s gaat over een onzekere journalist, die voor zijn werk undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach geeft samen met haar vriend een unieke versiercursus, waar een groepje mannen binnen een paar dagen wordt getransformeerd in moderne casanova’s. Bij de cursus staat hem echter een grote verrassing te wachten, wanneer hij ontdekt dat de datingcoach zijn onbeantwoorde jeugdliefde is, met alle gevolgen van dien.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Familie, Komedie
IMDb: 5.4 uit 114 stemmen
Duur: 1 uur en 33 minuten
Regisseur: Jamel Aattache
Schrijvers: Jamel Aattache, Michiel Peereboom
Cast: Tygo Gernandt, Roeland Fernhout, Jim Bakkum, Lieke Van Lexmond

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.