Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live (2014) – film – Netflix België

Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live is een film uit 2014 die onder andere te streamen is via Netflix op het moment van schrijven. Je vindt of de film op dit moment nog via de streamingdienst, of via andere streamingdiensten, te kijken is op deze pagina. Kijken kan direct via Netflix België. Heb je geen abonnement op Netflix? Bestel Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live dan!

Verhaal Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live (2014)

In her first Netflix standup comedy special, Chelsea Handler recounts her African adventures (and provides hilarious photographic evidence).

Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live (2014) op Netflix België

Titel: Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live
Jaar: 2014
Soort: film
Streamingdienst: Netflix
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
TVOD: Zoeken
Direct kijken via Netflix: Kijken
Meer over Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me Live op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix België vind je bij de pagina Netflix aanbod.